Bocanci Mid Drumeție în natură NH100 Gri Damă

9999 LEI
8492102

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, pe drum forestier sau pe litoral, pe vreme uscată, practicare ocazională.

Bocanci confortabili și ușori, care asigură o bună aderență pe terenurile naturale de pe traseele cu diferență mică de nivel. Totul la un preț accesibil!

Culoare:

Gri granit / Turcoaz pal

Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Amortizare în zona călcâiului, cu un pad din spumă EVA de 6 mm, potrivită pentru trasee naturale.

Aderență

Talpă din TPR cu crampone de 3.5 mm, adaptată pentru trasee naturale.

Susținere

Față din material flexibil. Șiret cu 6 orificii sau cârlige pentru susținere.

Confort

Branț detașabil, care poate fi înlocuit cu unul ortopedic.

Rezistența la frecare

Inserție sintetică în vârf pentru a rezista la abraziune.

STABILITATE

Talpă și crampoane de 3.5 mm, ce facilitează evacuarea noroiului.

Utilizare ușoară

Față mid pentru a proteja de pietre și crenguțe.

Lejeritate

Cântărește 318 g x 2 pentru mărimea 39.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Echipa noastră utilizează un cauciuc specific pentru a optimiza aderența tălpii.Noi căutăm în permanență să obținem un compromis optim între stabilitate (pe teren alunecos) și aderență (pe teren uscat).

Pentru o utilizare consecventă

Încălțăminte concepută pentru drumeție în naturăEfectuăm teste pentru a alege cel mai bun model de talpă, adaptat atât drumului forestier, cât și malului mării. Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Teste de rezistență

Testele de laborator verifică următoarele aspecte : orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Confort

Încălțămintea oferă un confort foarte bun. Pentru a avea grijă de picioarele tale, bocancii sunt prevăzuți cu branț din spumă EVA (termoplastic flexibil) și cu un pad la nivelul călcâiului. De asemenea, branțul este detașabil pentru a oferi mai multă igienă (se poate spăla).

Ce șosete sunt potrivite pentru bocancii Mid Quechua NH100?

Acest model de încălțăminte oferă un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toată transpirația. Se recomandă alegerea șosetelor Hike 50 Mid: conțin bumbac ce absoarbe transpirația, au material flaușat pe talpă, pentru a evacua transpirația. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.
Este alegerea excelentă și pentru a evita apariția bășicilor.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Astăzi, acest produs nu este conceput eco, însă lucrăm în fiecare zi pentru ca acesta să fie mult mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Styrene Butadiene Styrene (SBS) Exterior din 56.5% Polietilenă tereftalată, 43.5% Poliuretan Interior din 50% EVA, 50% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru drumeții la munte, pe ploaie sau pe asfalt.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă oferi toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Acești bocanci sunt validați de către practicanți, pe trasee forestiere, pentru a asigura confort și rezistență.

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri