Bocanci impermeabili X-hunt Gore-Tex Vibram Bărbați

64999 LEI

Produs conceput pentru activități sportive în natură, teren puțin accidentat (practicare consecventă). Asigură impermeabilitate.

Colaborarea Asolo și Solognac

Mărime: Ghid de mărimi
+ 649 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistenţă la vegetaţia sălbatică

Întărituri în partea din față și compuși ce protejează împotriva vegetației dure

Impermeabilitate

Membrană Gore-tex ce asigură protecție împotriva ploii.

STABILITATE

Talpă Vibram Megagrip.

Amortizare

Talpă și inserție cu spumă EVA asigură confort în timpul mersului.

Susținere

Fața înaltă, ce susține piciorul, ideală pentru mediile accidentate.

Mișcarea piciorului

Asigură confort în timpul mersului datorită tălpii.

Greutate

Greutate: 1,1 kg pentru perechea nr. 42.

Informații tehnice

Colaborarea Asolo-Solognac

Specialiști din partea Asolo și Solognac au colaborat pentru a crea o gamă de încălțăminte unică, cu caracteristici ieșite din comun: Membrană Gore-tex, talpă Vibram, față și îmbinări din materiale rezistente. De asemenea, modelele au fost testate de mai multe ori în Franța,

Gore-tex și Vibram

Membrana Gore-tex Extended Comfort și talpa Vibram Megagrip sunt compuși de referință pe piață: o membrană impermeabilă și respirantă pentru a menține picioarele uscate atunci când plouă sau când transpirați; talpă exterioară Vibram Megagrip testată și aprobată. Material Cordura rezistent.

Întreținere

Sunt foarte ușor de întreținut. Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați grăsime și nici produse cu detergent. Pentru a reactiva impermeabilitatea pielii întoarse, pulverizați bocancii cu spray de impermeabiliate, atunci când sunt uscați complet. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură.

Asolo

Fondată în 1975 în nordul Italiei, marca Asolo este un pionier al drumețiilor și alpinismului. Este primul brand care a creat un model de bocanci de drumeție din material Cordura și piele. Tot el este primul care a propus utilizarea membranei Gore-tex în 1980 pentru impermeabilitate. Astăzi, este renumit pentru calitatea finisajelor, a fabricației și a inovației.

Vibram

Prima talpă pentru bocanci de alpinism a fost creată, împreună cu Pirelli, în 1937, prin procesul de vulcanizare a cauciucului. Vibram este o marcă ce a devenit repede populară pentru calitatea aderenței. Marca Vibram a devenit expertă în propunerea de materiale pentru crearea tălpilor bocancilor de alpinism. Astăzi, compusul Megagrip este recunoscut ca fiind una dintre cele mai aderente tălpi pe sol uscat sau umed.

Gore-tex

În 1958 dl. si dna. Gore pun bazele companiei Gore, în garajul lor din Newark, Delaware. Ei sunt cei care descoperă, crează un material care rezistă la intemperii, fără să absoarbă apa. Așa a luat naștere tehnologia Gore-tex. Gama cuprinde atât jachete, cât și mănuși impermeabile. În 1981 s-au creat chiar combinezoane pentru astronauți. Au devenit lideri de piață și până astăzi, marca nu a încetat să inoveze și să creeze produse pentru practica sportivă pe orice vreme.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Față: Piele de 1,6-1,8 mm hidrofugă și Cordura Doublură: Gore-Tex Extended Comfort Footwear Branț: Lite 2 Talpă: Asolo/Vibram Duo Radiant avec MegaGrip (cauciuc și talpă intermediară din EVA).

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și ventilat. Se recomandă dezglezarea completă a șireturilor pentru a permite uscarea completă a bocancilor.

TESTE

Bocanci testați intensiv, timp de mai multe luni, în Franța.

Produse similare

Imagini

Bocanci impermeabili X-hunt Gore-Tex Vibram Bărbați

Opinii clienți

Loading