QUECHUA

Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Verde Damă

37999 RON
Ref. : 8664396

Produs conceput pentru drume╚Ťie la munte. Bocanci impermeabili.

Datorit─â tehnologiei Outdoor Contact, bocancii asigur─â aderen╚Ť─â ╚Öi amortizare. Ofer─â protec╚Ťie datorit─â fe╚Ťei mid, impermeabile, cu protec╚Ťie ├«mpotriva pietrelor, din cauciuc.

Culoare: Gri albăstrui închis / Verde

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
+ 379 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Stabilitate

  Talp─â din cauciuc foarte aderent, cu crampoane de 4,5mm.

  Durabilitate

  Element protec╚Ťie pietre, din cauciuc ├«n v├órf ╚Öi din plastic ├«n partea din spate

  Impermeabilitate

  Membran─â impermeabil─â ┼či respirant─â:men╚Ťine pielea uscat─â timp de 8h.

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â din spum─â EVA groas─â: asigur─â confort ╚Öi protec╚Ťie.

  Sus╚Ťinere picior

  Weblock pentru 2 orificii de sus╚Ťinere a piciorului. Fa╚Ť─â mid.

  Lejeritate

  Cântărește 378 g x 2 pentru mărimea 39.

  Imagini

  Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Verde Damă
  Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Verde Damă
  Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Verde Damă
  Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Verde Damă
  Bocanci Impermeabili Mid Drumeţie la Munte MH500 Verde Damă

  Informa╚Ťii tehnice

  Care este frecven╚Ťa ╚Öi intensitatea practic─ârii?

  Am clasificat produsele noastre ├«n ceea ce prive╚Öte performan╚Ťa ╚Öi caracteristicile, pentru a se potrivi celor 3 niveluri de practic─â: Practicare ocazional─â:10 drume╚Ťii pe an, de aproximativ 3-4 ore, mai pu╚Ťin de 10 km ╚Öi mai pu╚Ťin de 700 m diferen╚Ť─â de nivel. Practicare consecvent─â: 20 de ie╚Öiri/ an, 4-6 ore, 10-20 de km, ├«ntre 700 -1200 m diferen╚Ť─â de nivel. Practicare intensiv─â: mai mult de 20 de ie╚Öiri pe an, mai mult de 6 ore, mai mult de 20 de km, ├«ntre 1200-2000 diferen╚Ť─â de nivel.

  Talp─â Outdoor contact

  Talp─â nou─â, foarte performant─â, dintr-un nou amestec de cauciuc exclusiv dezvoltat de exper╚Ťii no╚Ötri. Talp─â mai aderent─â ╚Öi rezisten╚Ť─â. Designul t─âlpii este proiectat pentru o aderen╚Ť─â mai mare, datorit─â simul─ârilor 3D ╚Öi test─ârii ├«n laborator pentru evaluarea coeficientului de aderen╚Ť─â pe diferite suprafe╚Ťe ╚Öi ├«n diverse condi╚Ťii. Testele realizate pe teren ne permit validarea final─â al─âturi de un grup de testare. Din 30% cauciuc reciclat sau provenit din surse bio.

  Test de impermeabilitate

  ├Än laborator, ├«nc─âl╚Ť─âmintea a fost scufundat─â ├«n ap─â pe jum─âtate, ├«n timp ce un picior mecanic simuleaz─â mersul. Datorit─â acestor teste, am putut determina num─ârul de km pe care, parcurg├óndu-i, ├«nc─âl╚Ť─âmintea r─âm├óne uscat─â. Apoi, produsul este validat pe teren, ├«n condi╚Ťii reale de utilizare.

  Prelungirea impermeabilit─â╚Ťii

  Se recomand─â purtarea unor paraz─âpezi impermeabile care nu vor permite p─âtrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomand─â utilizarea de c├óteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete ┼či de p─âtrunderea apei.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Ce m─ârime s─â aleg?

  Cel mai important este s─â ├«ncerca╚Ťi c├ót mai multe m─ârimi ╚Öi modele pentru a putea g─âsi perechea potrivit─â!
  Este important s─â alege╚Ťi o m─ârime mai mare dec├ót cea obi╚Önuit─â, pentru a evita lovirea degetelor la cobor├óre. Recomand─âri: p─âstra╚Ťi unghiile scurte, iar ├«nainte de cobor├óre verifica╚Ťi ca ╚Öireturile s─â nu permit─â alunecarea piciorului spre v├órf.

  cum pute╚Ťi proba bocancii?

  Pute╚Ťi proba ├«nc─âl╚Ť─âmintea ├«n magazinele Decathlon.
  1. Proba┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea cu ┼čosete pentru drume┼úie. 2. Str├ónge╚Ťi corect ╚Öireturile. 3. Verifica╚Ťi doua aspecte:- c─âlc├óiul nu alunec─â ├«n fa╚Ť─â c├ónd merge╚Ťi ├«n pant─â.- piciorul nu alunec─â ╚Öi degetele nu se lovesc la cobor├óre.4. ├Äncerca╚Ťi mai multe modele ╚Öi mai multe m─ârimi.
  Utilizarea progresiv─â permite adaptarea la forma piciorului.

  Cum evita╚Ťi apari╚Ťia b─â╚Öicilor?

  ├Än general, b─â╚Öicile apar pe piele c├ónd aceasta este fragil─â din cauza frec─ârii. Pentru a reduce apari╚Ťia lor, se recomand─â: - Alegerea m─ârimii potrivite. - Purtarea ╚Öosetelor potrivite.
  - Legarea ╚Öi str├óngerea ├«nc─âl╚Ť─âmintei ├«ntr-un mod potrivit. - Reajustarea str├óngerii ╚Öireturilor ├«n timpul practicii sportive, mai ales ├«nainte de urcare ╚Öi cobor├óre.
  - Purtarea bocancilor ├«ntr-o drume╚Ťie scurt─â, la prima utilizare.

  Alegerea corect─â a ┼čosetelor

  ├Änc─âl┼ú─âmintea impermeabil─â este mai pu┼úin respirant─â dec├ót cea care nu este impermeabil─â.┼×ostele MH500 MH520 MH900 mid asigur─â evacuarea transpira┼úiei ┼či liminteaz─â frecarea.

  Optimiza╚Ťi capacitatea ├«nc─âl╚Ť─âmintei: ├«nlocuie╚Öte bran╚Ťurile!

  Bran╚Ťul se adapteaz─â la c├ót mai multe conforma╚Ťii de picior.Schimbarea bran╚Ťului asigur─â:1. O sus╚Ťinere mai bun─â:unele bran╚Ťuri sunt preformate sau ├«nt─ârite pentru sus╚Ťinerea sporit─â a piciorului.
  2. Mai mult confort: bran╚Ťurile asigur─â c─âldura ╚Öi/sau amortizarea. 3. O durat─â de via╚Ť─â mai mare: ├«nlocui╚Ťi bran╚Ťurile ├«n fiecare sezon, pentru sus╚Ťinere ╚Öi confort.

  Întreţinerea încălţămintei

  - A se usca ├«n aer liber. - ├Ändep─ârta╚Ťi noroiul uscat cu o perie destul de tare.
  - Dac─â petele persist─â, cur─â╚Ťa╚Ťi cu o perie ╚Öi ap─â cald─â. - A se l─âsa la uscat.
  - Pulveriza╚Ťi spray de reimpermeabilizare: astfel, pielea ├«╚Öi va rec─âp─âta culoarea ╚Öi str─âlucirea.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 55% Cauciuc sintetic, 45% Acetat de etilen vinil Parte superioar─â din 52% Piele bovine, 44% Poliester, 4% Poliuretan Interior din 100% Poliester

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se folosi drept echipament individual de protec╚Ťie.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea ╚Öi dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupeaz─â mai multe tematici, fiecare av├ónd propria loca╚Ťie ╚Öi propriile tehnologii.

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se spăla manual. A se usca în aer liber.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri