QUECHUA

Bocanci Impermeabili Mid Drume┼úie la munte MH500 Maro B─ârba╚Ťi

37999 RON
Ref. : 8618767

Produs conceput pentru drume╚Ťie de o zi la munte. Bocancii mid asigur─â protec╚Ťie ╚Öi confort.

Talpa bocancilor, prev─âzut─â cu tehnologie Outdoor Contact ofer─â aderen╚Ť─â foarte bun─â. Protec╚Ťia ├«mpotriva pietrelor este din cauciuc ╚Öi ofer─â protec╚Ťie suplimentar─â!

Culoare: Maro / Albastru închis

 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
 • 43 Produs indisponibil online momentan
 • 44 Produs indisponibil online momentan
 • 45 Produs indisponibil online momentan
 • 46 Produs indisponibil online momentan
+ 379 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Trac╚Ťiune

  Crampoane de 5 mm. Talp─â foarte aderent─â din cauciuc.

  Durabilitate

  Element protec╚Ťie pietre, din cauciuc ├«n v├órf ╚Öi din plastic ├«n partea din spate

  Impermeabilitate

  Membran─â impermeabil─â ┼či respirant─â:men╚Ťine pielea uscat─â timp de 8h.

  Sus╚Ťinere picior

  Weblock pentru 2 orificii de sus╚Ťinere a piciorului. ├Än─âl╚Ťime medie.

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â din spum─â EVA groas─â: confort ╚Öi protec╚Ťie.

  Lejeritate

  Cântărește 490g x 2 pentru mărimea 43.

  Imagini

  Bocanci Impermeabili Mid Drume┼úie la munte MH500 Maro B─ârba╚Ťi
  Bocanci Impermeabili Mid Drume┼úie la munte MH500 Maro B─ârba╚Ťi
  Bocanci Impermeabili Mid Drume┼úie la munte MH500 Maro B─ârba╚Ťi

  Informa╚Ťii tehnice

  Care este frecven╚Ťa ╚Öi intensitatea practic─ârii?

  Am clasificat produsele noastre ├«n ceea ce prive╚Öte performan╚Ťa ╚Öi caracteristicile, pentru a se potrivi celor 3 niveluri de practic─â: Practicare ocazional─â:10 drume╚Ťii pe an, de aproximativ 3-4 ore, mai pu╚Ťin de 10 km ╚Öi mai pu╚Ťin de 700 m diferen╚Ť─â de nivel. Practicare consecvent─â: 20 de ie╚Öiri/ an, 4-6 ore, 10-20 de km, ├«ntre 700 -1200 m diferen╚Ť─â de nivel. Practicare intensiv─â: mai mult de 20 de ie╚Öiri pe an, mai mult de 6 ore, mai mult de 20 de km, ├«ntre 1200-2000 diferen╚Ť─â de nivel.

  Talp─â Outdoor contact

  Talp─â nou─â, foarte performant─â, dintr-un nou amestec de cauciuc exclusiv dezvoltat de exper╚Ťii no╚Ötri. Talp─â mai aderent─â ╚Öi rezisten╚Ť─â. Designul t─âlpii este proiectat pentru a asigura mai mult─â aderen╚Ť─â, datorit─â simul─ârilor 3D ╚Öi test─ârii ├«n laborator pentru evaluarea coeficientului de aderen╚Ť─â pe diferite suprafe╚Ťe ╚Öi ├«n diverse condi╚Ťii. Testele realizate pe teren ne permit validarea final─â al─âturi de un grup de testare. 30% cauciuc

  Test de impermeabilitate

  ├Än laborator, ├«nc─âl╚Ť─âmintea a fost scufundat─â ├«n ap─â pe jum─âtate, ├«n timp ce un picior mecanic simuleaz─â mersul. Datorit─â acestor teste, am putut determina num─ârul de km pe care, parcurg├óndu-i, ├«nc─âl╚Ť─âmintea r─âm├óne uscat─â. Apoi, produsul este validat pe teren, ├«n condi╚Ťii reale de utilizare.

  Prelungirea impermeabilit─â╚Ťii

  Se recomand─â purtarea unor paraz─âpezi impermeabile care nu vor permite p─âtrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomand─â utilizarea de c├óteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete ┼či de p─âtrunderea apei.

  Ce m─ârime s─â aleg?

  Pute╚Ťi proba ├«nc─âl╚Ť─âmintea ├«n magazinele Decathlon.
  1. Proba┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea cu ┼čosete pentru drume┼úie. 2. Str├ónge╚Ťi corect ╚Öireturile. 3. Verifica╚Ťi doua aspecte:- c─âlc├óiul nu alunec─â ├«n fa╚Ť─â c├ónd merge╚Ťi ├«n pant─â.- piciorul nu alunec─â ╚Öi degetele nu se lovesc la cobor├óre.4. ├Äncerca╚Ťi mai multe modele ╚Öi mai multe m─ârimi.
  Utilizarea progresiv─â permite adaptarea la forma piciorului.

  Cum evita╚Ťi apari╚Ťia b─â╚Öicilor?

  ├Än general, b─â╚Öicile apar pe piele c├ónd aceasta este fragil─â din cauza frec─ârii. Pentru a reduce apari╚Ťia lor, se recomand─â: - Alegerea m─ârimii potrivite. - Purtarea ╚Öosetelor potrivite.
  - Legarea ╚Öi str├óngerea ├«nc─âl╚Ť─âmintei ├«ntr-un mod potrivit. - Reajustarea str├óngerii ╚Öireturilor ├«n timpul practicii sportive, mai ales ├«nainte de urcare ╚Öi cobor├óre.
  - Purtarea bocancilor ├«ntr-o drume╚Ťie scurt─â, la prima utilizare.

  Alegerea corect─â a ┼čosetelor

  ├Änc─âl╚Ť─âmintea impermeabil─â este mai pu╚Ťin respirant─â dec├ót cea care nu este impermeabil─â. ┼×ostele mid MH500, MH520, MH900 asigur─â evacuarea transpira┼úiei ┼či reduce ├«nc─âlzirea.

  Optimizarea ├«nc─âl╚Ť─âmintei prin schimbarea bran╚Ťului

  Bran╚Ťul se adapteaz─â la c├ót mai multe conforma╚Ťii de picior.Schimbarea bran╚Ťului asigur─â:1. O sus╚Ťinere mai bun─â:unele bran╚Ťuri sunt preformate sau ├«nt─ârite pentru sus╚Ťinerea sporit─â a piciorului.
  2. Mai mult confort: bran╚Ťurile asigur─â c─âldura ╚Öi/sau amortizarea. 3. O durat─â de via╚Ť─â mai mare: ├«nlocui╚Ťi bran╚Ťurile ├«n fiecare sezon, pentru sus╚Ťinere ╚Öi confort.

  Întreţinerea încălţămintei

  - A se usca ├«n aer liber. - ├Ändep─ârta╚Ťi noroiul uscat cu o perie destul de tare.
  - Dac─â petele persist─â, cur─â╚Ťa╚Ťi cu o perie ╚Öi ap─â cald─â. - A se l─âsa la uscat.
  - Pulveriza╚Ťi spray de reimpermeabilizare: astfel, pielea ├«╚Öi va rec─âp─âta culoarea ╚Öi str─âlucirea.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre.

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte superioar─â din 40% Poliester, 40% Piele bovine, 20% Poliamid─â Interior din 100% Poliester Talp─â din 70% Acetat de etilen vinil, 30% Cauciuc sintetic

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se folosi drept echipament individual de protec╚Ťie.

  TESTE

  Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea ╚Öi dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupeaz─â mai multe tematici, fiecare av├ónd propria loca╚Ťie ╚Öi propriile tehnologii.

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se spăla manual. A se usca în aer liber.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri