Bocanci Mid Impermeabili Drumeție în natură NH150 Albastru Damă

16999 LEI
8493370

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes sau în pădure, pe vreme ploioasă, practicare ocazională.

Bocanci impermeabili, prim preț! Rezistă timp de 2 ore de drumeție pe ploaie ușoară. Talpa din cauciuc asigură rezistență și aderență.

Culoare: Albastru închis / Bleumarin
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă și respirantă, testată timp de 2 ore (în mers).

Amortizare

Talpă din cauciuc alveolar, adaptată pentru drumeție în natură.

Aderență

Compoziția și designul tălpii asigură aderență și stabilitate. Crampoane 4 mm.

Susținere

Șireturi pentru susținere.

Confort

Branţ respirant de 5 mm. Întăritură în jurul gleznei: din spumă confortabilă.

Rezistența la frecare

Inserție sintetică în vârf pentru rezistență la abraziune.

STABILITATE

Designul tălpii și crampoanele de 4 mm permit îndepărtarea ușoară a noroiului.

Lejeritate

Cântăresc 360g x 2 la mărimea 39.

Informații tehnice

Tălpi aderente

Concepute în laboratoarele noastre, pentru talpa încălțămintei folosim un cauciuc specific, care optimizează aderența și stabilitatea. Cercetăm sistematic pentru a concepe încălțăminte cu talpă potrivită pentru a practica drumeție pe teren moale (stabilitate) și teren uscat (aderență).

Pentru o utilizare consecventă

Bocanci concepuți pentru drumeție în natură. Efectuăm teste pentru a alege cel mai bun model de talpă, adaptat atât drumului forestier, cât și malului mării. Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Test de impermeabilitate

După testele efectuate în laborator, bocancii își recapătă proprietățile impermeabile. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, avand în interior un picior mecanic pentru a simula mersul.

Măsurarea impermeabilității

Bocancii NH150 Mid asigură impermeabilitate într-o drumeție de 2 ore. Aceștia sunt testați timp de 2000 flexiuni, în laborator. Îndată ce se usucă, bocancii îşi vor recăpăta impermeabilitatea. Testele noastre verifică niveluri de impermeabilitate:- 2000 flexiuni, aproximativ 2 ore de drumeție;
- 4000 flexiuni, aproximativ 4 ore de drumeție;
- 8000 flexiuni, aproximativ 8 ore de drumeție.

Teste de rezistență

Testele de laborator verifică următoarele aspecte: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Prelungeşte durata de viaţă a produsului!

Vă recomandăm să reînnoiți tratamentul hidrofob al bocancilor de mai multe ori pe an, folosind spray-ul de reimpermeabilizare.

Ce tip de șosete se potrivesc bocancilor impermeabili NH150 Mid?

Acest model de încălțăminte oferă un nivel redus de respirabilitate, insuficient pentru a evacua toată transpirația. Se recomandă alegerea șosetelor Hike 100 Mid: conțin bumbac ce absoarbe transpirația, au structură flaușată pe talpă, pentru a evacua transpirația. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.
Este alegerea excelentă și pentru a evita apariția bășicilor.

Impactul asupra mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul produselor asupra mediului.
Acest produs nu este conceput eco astăzi, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc Butadien Exterior din 50% Poliamidă, 30% Poliuretan, 15% Polietilenă tereftalată, 5% Elastan Interior din 70% Polietilenă tereftalată, 30% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Restricții de utilizare

Nu sunt recomandați pentru drumeție la munte sau pe bitum.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții și pentru a vă oferi toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.
Bocancii au fost validați în drumeții pe drumuri forestiere, pentru a asigura confort și rezistență.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri