SOLOGNAC

Bocanci Impermeabili Crosshunt 300 kaki

32999 RON
Ref. : 8281598

Încălțăminte polivalentă prin excelență! Confortabili, rezistenți, impermeabili, pentru orice teren puțin accidentat sau cu puțină vegetație agresivă.

Produs conceput pentru activități sportive în natură pe vreme ploioasă, pe teren accidentat, cu vegetație agresivă.

Culoare: KAKI

 • 39 10
 • 40 10
 • 41 10
 • 42 10
 • 43 10
 • 44 10
 • 45 10
 • 46 10
+ 329 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă la vegetaţia sălbatică

  Piele 1,6 mm, întărituri duble, pentru vegetație frecventă

  Impermeabilitate

  Membrană impermeabilă și respirantă sub piele, 6 ore scufundată în apă

  Susținere picior

  Șireturi 1 zonă, talpă flexibilă, parte superioară 5 inch, pentru teren puțin accidentat

  Tracțiune

  Crampoanele de 5 mm asigură aderență și evacuarea noroiului.

  Confort

  Confort garantat datorită tălpii din poliuretan de 5 mm interior

  Greutate

  Încălțămintea cântărește 570g, mărimea 43

  Imagini

  Bocanci Impermeabili Crosshunt 300 kaki
  Bocanci Impermeabili Crosshunt 300 kaki
  Bocanci Impermeabili Crosshunt 300 kaki
  Bocanci Impermeabili Crosshunt 300 kaki

  Informații tehnice

  Rezistenţă

  Evitarea uzurii premature a încălțămintei: este una dintre prioritățile echipei noastre de concepere. Materialele exterioare ale bocancilor sunt rezistente la abraziune și la rupere. Cusăturile și asamblarea, de asemenea testate, rezistă în orice tip de mediu. Întăriți cu element protecție pietre:la călcâi, vârf, în părțile lateriale: Orificiile pentru șireturi sunt din metal, iar talpa este din 100% cauciuc, ce rezistă la abraziune.

  Impermeabilitate

  Astfel, picioarele rămân uscate. Încălțămintea este concpeută din materiale sintetice, cu tratament hidrofob, care fac apa să alunece de pe suprafața lor. Membrana respirantă permite evacuarea transpirației. Astfel, picioarele rămân uscate. Încălțămintea a fost testată pentru a suporta 30 000 de flexiuni dinamice în apă, fie un mers de 15km cu apa la jumătatea înălțimii încălțămintei.

  Amortizare talpă

  Préservez votre corps et vos articulations grâce à son amorti ! Talpa este concepută din 2 materiale: talpa din cauciuc natural este foarte rezistentă la abraziune, iar talpa din spumă cu poluretan asigură un mare confort, păstrând flexibilitatea pentru a-ți putea mișca piciorul cu ușurință.

  Aderență

  Pentru a garanta o bună aderență, echipele noastre au prevăzut încălțămintea cu elemente în relief și crampoane. Crampoanele asigură aderență pe orice tip de teren: pe câmp sau în medii noroioase. De asemenea, permit evacuarea naturală a pâmântului și noroiului. La finalul ieșirii, curăță talpa de impurități, lovind bocancii unul de celălalt.

  Confort

  Pentru mai multă amortizare și confort în timpul mersului, am prevăzut bocancii cu un branț detașabil, moale. Interiorul cu spumă este matlasat, respirabil și confortabil. Exteriorul și limba limitează intrarea apei, a vegetației, a pământului, nisipului etc. Bocancii sunt foarte ușori: 1,14 kg perechea nr. 43.

  Întreținere

  Sunt foarte ușor de întreținut. Se spală cu apă și săpun. Nu utilizați grăsime și nici produse cu detergent. La nevoie, după uscarea completă, se poate utiliza un spray pentru impermeabilitate pentru a reactiva hidrofobia. A nu se usca în apropierea unei surse de căldură.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Exterior din 70% Polietilenă tereftalată, 30% Piele bovine Talpă din 50% Poliuretan, 50% Cauciuc Interior din 100% Polietilenă tereftalată

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat și ventilat. Nu depozitați în apropierea surselor de căldură.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri