Bluză termică ciclism RCR Negru Damă

10999 LEI

Produs conceput pentru ciclism pe timp de iarnă. Este ideal pentru a fi purtat sub o jachetă de ciclism.

Bluză termică, fără cusături, ce asigură căldură pe vreme răcoroasă sau rece.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Bariera termică împiedică senzația de frig în timpul deplasărilor pe bicicletă.

Respirabilitate

Materialul evacuează eficient transpirația, pentru confort termic optim.

Libertate de mișcare

Material foarte elastic, croială slim și fără cusături.

ECODESIGN

-30% impact asupra mediului în comparație cu modelul precedent.

Informații tehnice

Bluză gama Race

Această bluză pentru ciclism pe timp de iarnă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor cicliștilor. Avantajul major al acestei bluze este evacuarea transpirației și confortul termic. Bluza este prevăzută cu micro-perforații în zonele predispuse la transpirație, pentru a garanta o evacuare a transpirației. În plus, poliamida limitează apariția mirosurilor neplăcute.

Sfaturi de utilizare

Recomandările despre îmbrăcămintea de ciclism pe vreme rece sunt complexe, deoarece aceasta este influențată de sensibilitatea fiecăruia la frig.
Cu toate acestea, 2 recomandări sunt valabile pentru toți:
- nu vă îmbrăcați cu prea multe straturi de haine, deoarece acestea nu vă vor proteja mai mult de frig și vă pot provoca disconfort.
- în cazul practicării de ciclism de șosea, nu este nicio problemă dacă vă este puțin frig la început, vă veți încălzi rapid după primele câteva pedale.

Sfaturi de întreținere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se folosi balsam. A se usca pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 95% Poliamidă, 5% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,51 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii