Bluză termică ciclism pe șosea RACER Gri Bărbați

13999 LEI
8549830

Produs conceput pentru antrenamente de ciclism pe șosea/MTB, pe timp de toamnă și iarnă.

Bluza asigură protecţie împotriva vântului şi evacuează transpiraţia.

Culoare:

Gri carbon / Gri carbon / Gri granit

Mărime: Ghid de mărimi
+ 139 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul evacuează eficient transpirația, pentru confort termic optim.

Căldură

Bariera termică împiedică senzația de frig în timpul deplasărilor pe bicicletă.

Extensibilitate

Material foarte elastic, ce se adaptează la forma corpului. Croială slim.

Informații tehnice

Bluză gama Race

Această bluză pentru ciclism pe timp de iarnă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor cicliștilor. Avantajul major al acestei bluze este evacuarea transpirației și confortul termic. Bluza este prevăzută cu micro-perforații în zonele predispuse la transpirație, pentru a garanta o evacuare a transpirației. În plus, poliamida limitează apariția mirosurilor neplăcute.

Sfaturi de utilizare

Recomandările despre cum trebuie să ne îmbrăcăm pe vreme rece sunt cele mai complexe pentru că acest lucru depinde de sensibilitatea fiecărei persoane în parte. Cu toate acestea, aceste 2 recomandări se aplică tuturor:
- nu purtați multe straturi de haine, deoarece nu vă protejează în plus, ci ajung să fie confortabile în timpul activității sportive.- în timpul practicării de ciclism pe șosea sau MTB, este normal să vă fie puțin frig la plecare, vă veți încălzi ușor după primele pedale .

Asocierea potrivită

În general, purtarea unei lenjerii de corp pe sub jacheta de iarnă este ideală în majoritatea cazurilor.Aceasta vă garantează o protecție optimă împotriva frigului în timpul efortului, garantând o bună evacuare a transpirației. O bluză cu mânecă lungă pentru cei mai friguroși poate fi adăugată, dar aceasta va limita evacuarea transpirației. Așadar, vă recomandăm să alegeți o jachetă mai groasă decât să purtați 2 bluze.

Gama Essential, Training și Race

În gama noastră de lenjerie de corp pentru ciclism pe timp de iarnă Van Rysel veți găsi trei nivele.
Gama Essential: produsele cele mai călduroase, pentru eforturile de intensitate redusă care nu necesită gestionarea evacuării transpirației și reglarea temperaturii ridicate.
Training: echilibrul perfect între aportul de căldură și gestionarea evacuării transpirației.
Race: echilibrul perfect între aport de căldură și respirabilitate. Ideea nu este de a evacua transpirația, ci de a o limita.

Produs conceput eco

Această bluză

Teste produse

Echipa noastră de concepere are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în timpul practicării de ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatoruluiLe testăm apoi pe teren, pentru că suntem convinși că doar evaluarea în condiții reale de utilizare ne permite să evoluăm în permanență.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la 30°C. Program sintetic. A se întoarce pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se folosi balsam. A se usca pe umeraș, în loc uscat și aerisit. A nu se usca automat. A nu se curăţa chimic. A nu se folosi clor. A nu se așeza pe calorifer.

Garanție

1 an

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 97% Poliamidă, 3% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,55 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii