Bluză Respirantă Alergare pe asfalt Skincare Gri Bărbaţi

7999 LEI

Produs conceput pentru alergare pe asfalt, pe vreme rece. Bluză mulată pe corp și respirantă.

Căutați mai mult confort? Datorită materialului respirant și fără cusături laterale, bluza asigură confort optim la temperaturi cuprinse între 10 și 20°C.

Culoare: Gri carbon / Gri asfalt
Mărime: Ghid de mărimi
+ 79 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Reducerea frecărilor

Fără cusături pe piept sau în contact cu pielea, pentru a limita frecarea.

Respirabilitate

Materialul subțire și ventilat asigură evacuarea transpirației.

Căldură

Protejează la temperaturi de 10 până la 20°C.

Confort

Croială mulată, pentru libertate de mișcare și confort optim.

ECODESIGN

Reduce impactul de CO2 cu 30%, datorită diminuării greutății materialului.

Informații tehnice

Recomandări practice

Bluză respirantă, ce se poate purta direct pe piele. Tehnologia Seamless, fără cusături la nivelul brațelor, reduce apariția iritațiilor. Se poate purta fără un alt articol vestimentar la temperaturi > 10 °C. La temperaturi <10 °C se poate purta cu o bluză sau jachetă.

Produs eco-conceput

Am îmbunătățit produsul printr-un demers de eco-concepere, reducând greutatea materialului cu 30% și asigurând o utilizare similară și performanțe optime.

O echipă de pasionați de alergare

Produsul KIPRUN CARE este rezultatul experienței dobândite după 15 ani de producție la Decathlon. Șefi de produs, ingineri și designeri, toți pasionați de alergare, muncesc împreună pentru a concepe produsele Kiprun. practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 70% Poliester, 26% Poliamidă, 4% Elastan

TESTE

Acest produs a fost testat în laborator şi în practică de către sportivi de toate nivelurile. Echipele de testare au apreciat acest produs pentru confortul oferit în timpul alergării pe vreme caldă. Croiala fără cusături laterale reduce riscul de apariţie a iritaţiilor prin frecare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Bluză Respirantă Alergare pe asfalt Skincare Gri Bărbaţi
Bluză Respirantă Alergare pe asfalt Skincare Gri Bărbaţi
Bluză Respirantă Alergare pe asfalt Skincare Gri Bărbaţi

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,57 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii