OLAIAN

Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi

22499 RON
Ref. : 8544518

Asigură un plus de căldură și limitează iritațiile în contact cu placa. Neoprenul asigură un plus de căldură chiar şi când bate vântul.

Produs conceput pentru surf și bodyboard în ape calde (de la 22°C la 25°C), sesiuni de peste 2 h.

Culoare: Negru

 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • XXL 10
+ 224 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Neopren foarte flexibil.Cusătură extensibilă. Croială ergonomică.

  Reducerea frecărilor

  Croială mulată, fără cusături sub brațe. Sesiuni sub 2 ore.

  Nu se deplasează în apă

  Șnur de strângere la bază, pentru o susținere mai bună.

  Utilizare

  Fermoar la spate, pentru o utilizare ușoară.

  Imagini

  Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
  Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
  Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
  Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
  Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi

  Informații tehnice

  Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

  Primul criteriu de alegere a unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

  Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

  Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
  NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

  Căldură/vânt

  Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 21°C. Durata maximă a sesiunilor: maximum 3 h. Bluza este din neopren, pentru a asigura confort termic.

  Neoprenul: cum funcționează ?

  În contact cu apa, acest produs are două caracteristici:
  1. Apa pătrunsă în interior se încălzește progresiv. 2. Transferul de căldură scade. Bluza și apa pătrunsă formează o grosime ce asigură confort termic.

  Materiale

  Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 1,5 mm. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Prevenirea iritaţiilor

  Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surf sau de bodyboard. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile din timpul practicării de surf.Dacă utilizarea durează până la 3 ore, nu apar iritaţii.

  Sistem de susținere

  Acest produs este prevăzut cu un element de prindere de șort, pentru a evita ca aceasta să se ridice în timpul practicii sportive.

  Alegerea corectă a dimensiunii

  Bluza din neopren trebuie să fie mulată, pentru a asigura confort termic optim. Este recomandat să fie mai strânsă în momentul probării. Inconfortul dispare rapid în momentul în care bluza este udă.

  Politică de retur

  În cazul în care mărimea nu vi se potrivește, produsul foarte fi returnat sau schimbat gratuit în magazinele noastre.Cumpărăturile mele. În acest caz, cheltuielile de retur vor fi în responsabilitatea ta.

  Ideal pentru practicarea de sporturi nautice.

  Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru a răspunde exigențelor practicanților de surf.
  Produs compatibil cu alte sporturi acvatice precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Protecție împotriva soarelui

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestor colanți nu înlocuiește utilizarea echipamentului adaptat pentru plajă: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod regulat, etc.

  Guler

  Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită.

  Închidere

  Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator, pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
  Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

  Combinezoane ce pot fi reparate. Nu le aruncați!

  Pentru acest combinezon, recomandăm: https://www.decathlon.ro/p/kit-reparare-combinezon-neopren-scd-3-si-5-mm/_/R-p-301623?mc=8501856 https://support.decathlon.fr/combinaison-de-surf-decathlon-sav

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 80% Rubber - Chloropren (CR), 20% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.

  Restricții de utilizare

  Se poartă singur. Protecție anti-vânt.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator, pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri