Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi

17999 LEI

Produs conceput pentru surf și bodyboard în ape calde (de la 22°C la 25°C), sesiuni de peste 2 h.

Asigură un plus de căldură și limitează iritațiile în contact cu placa. Neoprenul asigură un plus de căldură chiar şi când bate vântul.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Neopren foarte flexibil.Cusătură extensibilă. Croială ergonomică.

Reducerea frecărilor

Croială mulată, fără cusături sub brațe. Sesiuni sub 2 ore.

Nu se deplasează în apă

Șnur de strângere la bază, pentru o susținere mai bună.

Utilizare

Fermoar la spate, pentru o utilizare ușoară.

Informații tehnice

Alegerea corectă a combinezonului (Etapa 1)

Primul criteriu de alegere al unui combinezon de surf este temperatura apei. Temperatura apei variază în funcţie de loc şi perioada anului. Asiguraţi-vă că temperatura apei corespunde temperaturilor recomandate: Apă caldă: peste 20 °C. Apă temperată: 17-22°C. Apă rece: 12-17°C. Apă foarte rece: 7-12°C. Intraţi pe seatemperature.org pentru a afla temperatura locului unde veţi practica.

Alegerea corectă a combinezonului Partea a 2-a

Al doilea criteriu de alegere este durata sesiunii.Dacă sesiunea durează sub o oră, alegeţi modelul 100. Dacă sesiunea durează până la 2 ore, alegeţi modelul 500 şi modelul 900 dacă sesiunea durează până la 3 ore. Spre deosebire de modelele 100, modelele 500 sunt mai călduroase și mai etanşe, limitează oboseala, oferind liberate de mișcare şi previn apariţia iritaţiilor. Idem pentru modelul 900 spre deosebire de modelul 500.
NB: Modelele 900 sunt uşor de îmbrăcat.

Căldură/Vânt

Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 21°C. Durata maximă a sesiunilor: maximum 3 h. Bluza este din neopren, pentru a asigura confort termic.

Costumul și apa de pe el formează un strat protector. Neoprenul: cum funcționează ?

În contact cu apa, combinezonul are două caracteristici:
1. Apa din interior se încălzește progresiv. 2. Transferul de căldură scade. Combinezonul și apa pătrunsă formează o grosime ce asigură confort termic.

Materiale

Material din neopren ce garantează o izolare termică mai bună. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 1,5 mm. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

Prevenirea iritaţiilor

Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surf sau de bodyboard. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile din timpul practicării de surf.Dacă utilizarea durează până la 3 ore, nu apar iritaţii.

Sistem de susținere

Acest produs este prevăzut cu un element de prindere de șort, pentru a evita ca aceasta să se ridice în timpul practicii sportive.

Alegerea corectă a mărimii

Bluza din neopren trebuie să fie mulată, pentru a asigura confort termic optim. Este recomandat să fie mai strâns în momentul probării. Inconfortul dispare rapid în momentul în care bluza este udă.

Politică de retur

În cazul în care mărimea nu vi se potrivește, produsul foarte fi returnat sau schimbat gratuit în magazinele noastre.

Ideal pentru practicarea de sporturi nautice.

Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru a răspunde exigențelor practicanților de surf.
Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, ca: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

Protecție împotriva soarelui

Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestor colanți nu înlocuiește utilizarea echipamentului adaptat pentru plajă: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod regulat, etc.

Guler

Închiderea gulerului reduce apariţia iritaţiilor. Puteți aplica o cremă grasă în zonele de frecare (gât, axile) în caz de utilizare prelungită.

Închidere

Fermoarele noastre și sistemele de închidere sunt testate în laborator pentru a li se verifica rezistența la apă sărată în timp.
Se închide la spate, pentru mai mult confort la practicarea sporturilor în valuri (poziție întinsă pe surf sau bodyboard).

Concept eco

Combinezoanele noastre din gama 900 sunt din Limestone, un neopren pe bază de calcar. Culoarea neagră a neoprenului este obținută în urma folosirii cauciucurilor reciclate. Adezivul folosit pentru asamblarea materialelor se numește Aquaglue, este pe bază de apă și nu conține solvenți. Procedeul de colorare Dope-Dye Yarn presupune vopsirea materialelor în masă, pentru a reduce consumul de apă și a proteja mediul.

Reparație combinezoane

Pentru a prelungi durata de viață a combinezoanelor și a limita impactul asupra mediului, toate combinezoanele noastre din neopren pot fi reparate. Regăsiți pe decathlon.ro toate produsele noastre de reparație.

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un produs, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 80% Rubber - Chloropren (CR), 20% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. A nu se lăsa în aproprierea surselor de căldură. A se clăti cu apă curată după fiecare utilizare. A nu se lăsa la uscat la soare. A nu se spăla automat.

Restricții de utilizare

Se poartă singur/pe sub un combinezon. Protecție anti-vânt.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi
Bluză neopren surf 1,5 mm 900 Negru Bărbaţi

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri