Bluză Fotbal VIRALTO CLUB Negru-Roșu Copii

4999 LEI
8758902

Produs conceput pentru antrenamente și meciuri de fotbal, de până la 3 ori pe săptămână. Bluză concepută eco.

Ideal pentru practicare la club sau individuală. Produs confortabil și ușor, ce oferă libertate de mișcare. Alegeți culoarea potrivită!

Culoare:

Negru / ROSU FLUORESCENT

Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială și material „outback” exclusiv de la Kipsta, pentru elasticitate optimă.

Respirabilitate

Materialul respirant evacuează eficient transpirația către exterior.

Adaptare la conformație

Adaptată la conformația oricărui jucător.

Utilizare

Zona gâtului mare și extensibilă. Margini din elastan, pentru îmbrăcare ușoară.

Rezistenţă

Pentru utilizare consecventă (de 2 - 3 ori pe săptămână). Rezistă la frecări.

Ventilare

Circulația bună a aerului asigură ventilarea corpului.

Viteza de uscare

Se usucă rapid în aer liber.

Informații tehnice

VIRALTO, produse KIPSTA care asigură confort și libertate de mișcare

VIRALTO este o colecție disponibilă pentru bărbați, damă și copii. Concepută atât pentru practicare consecventă în club, cât și pentru jucătorii individuali care vor să combine stilul cu tehnicitatea. Viralto se caracterizează prin confort, libertate de mișcare și polivalență. Este potrivită pentru adepții de pase precise sau de control perfect, sau, pur și simplu, pentru cei care apreciază frumosul. Arta fotbalului.

Un tricou pentru dumneavoastră

Bluza VIRALTO CLUB există în 9 culori academice, de la alb până la mov, printre care se află și roșu și verde, culori ce vor încânta cluburile sau iubitorii de culori clasice. Pentru jucătorii individuali, colecția VIRALTO SOLO se înnoiește regulat cu nuanțe de culori sobre și rafinate sau cu design de imprimeuri viu colorate. Un motiv în plus de a atrage privirile pe teren.

OUTBACK, un material exclusiv de la KIPSTA

Am ales materialele șortului cu grijă, care să ofere libertate de mișcare optimă, conform nevoilor jucătorilor. Structura alveolară asigură calități de elasticitate în 2 sensuri (pe orizontală și pe verticală), rezistentă în timp, fără adăugare de elastan. Materialul ușor și confortabil ajută la evacuarea transpirației, pentru a menține pielea uscată. VIRALTO, confort în timpul mișcării.

Un produs din materiale prietenoase cu mediul, ce înseamnă?

Produs conceput din material prietenos cu mediul, din 60% poliester reciclat. Astfel diminuăm utilizarea resurselor provenite din petrol, totodată păstrând calitatea materialului. Pentru unele culori, precum negru, bleumarin sau gri, folosim o tehnică de vopsire a firului în masă, numită DOPE DYE, prin care se consumă mult mai puțină apă, fără a genera apă vopsită.

KIPSTA - produse concepute în Franța

KIPSTADIUM din Tourcoing, din nordul Franței, este centrul mondial de concepere și dezvoltare a produselor de la fotbal, marca KIPSTA. Echipa de concepere a produselor este compusă din fotbaliști pasionați, șefi de produs, ingineri, designeri și un grup de certificare a produselor (testare).
Produs fabricat în Franța, conceput astfel încât să asigure o multitudine de tehnologii, la cel mai bun preț.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material textil spate 100% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material reiat 95% Polietilenă tereftalată, 5% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A nu se lăsa produsul umed în geanta de sport. A se spăla la mașină (30°C), pe dos. A nu se călca. A se usca în aer liber.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
4,88 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii