OLAIAN

Bluză anti-UV 500 Negru Bărbaţi

6999 RON
Ref. : 8645541

Protejează de soare, chiar și în apă, dar și de iritații în contact cu placa. Croială mulată și cordon de strângere, pentru stabilitate.

Concepută pentru surf în ape calde, sesiuni sub 2h.

Culoare: Negru / Albastru închis / Gri carbon

 • XS 10
 • S 10
 • M 10
 • L 10
 • XL 10
 • XXL 10
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție solară

  Material textil UPF 50+. Protejează chiar și ud. Protecție UV>95%.

  Nu se deplasează în apă

  Șnur de strângere și cataramă la bază, pentru a nu aluneca în valuri.

  Reducerea frecărilor

  Croială mulată, fără cusături sub brațe. Sesiuni de 2 ore.

  Viteza de uscare

  Materialul din poliester se usucă rapid.

  Întreținere ușoară

  Structura materialului împiedică pătrunderea nisipului.

  Informații tehnice

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

  Toate produsele noastre anti-UV au un material UPF 50+, adică au un nivel maxim de protecție solară.
  Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
  Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

  1 oră: Practicare ocazională. Puteți alege între o croială largă (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este uscat) sau mulată (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este ud). Se poate prinde de şort pentru stabilitate. 2 ore: Practicare consecventă.Confortul tricoului atunci când este ud este accentuat, datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de strângere care asigură stabilitate. 3 ore: Practicare intensivă. Confort termic pentru mai mult timp petrecut în apă.

  Protejează și când este udă!

  Materialul utilizat pentru acest produs blochează minim 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF 50+). Asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui.Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Filtrul UV se datorează densității materialului. Atenție, elastanul se poate deteriora din cauza clorului.

  Ce înseamnă UPF 50 +?

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel international. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Prevenirea iritaţiilor

  Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surf sau de bodyboard. Poate fi purtat şi pe sub combinezon pentru a proteja de iritaţii. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile cauzate de mișcările din timpul practicării de surf. Dacă utilizarea durează mai puţin de 2 ore, nu apar iritaţii.

  Sistem de susținere

  Dispune de șnur de strângere la nivelul șoldurilor. Se poate strânge pentru o stabilitate mai bună în timpul practicării.

  Căldură/Vânt

  Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C. Temperatura aerului poate influenţa temperatura recomandată.
  Modelele termice (pentru mai mult de 2h) sunt din polar, neopren sau ambele. Dacâ vântul depăşeşte 15km/h, creează disconfort. În acest caz, alegeţi un model cu neopren.

  Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice.

  Articolele noastre de protecție UV sunt concepute pentru surf la nivel intensiv. Produs compatibil cu alte sporturi acvatice, precum: kitesurf, navigație, wakeboard, schi nautic sau SUP (stand-up paddle).

  Protecție împotriva soarelui:

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

  Protecţie solară

  https://sfaturi.decathlon.ro/

  Concept eco

  Material exterior 82% din poliester realizat din bidoane de plastic reciclate.

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. Fiindcă sediul nostru se află chiar pe malul mării, putem, în aceeași zi, să creăm și testăm un costum nou.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 82% Polietilenă tereftalată, 18% Elastan

  Restricții de utilizare

  Apă > 22°C. Protejează chiar și ud. Filtrează 95% din razele UV.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs sunt testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri