Bluză Alergare pe asfalt Warm Light Negru-Albastru Bărbați

11999 LEI

Produs conceput pentru alergare pe asfalt, pe vreme rece. Bluză călduroasă și respirantă.

Căutați mai mult confort? Datorită materialului respirant și călduros, bluza asigură confort optim la temperaturi cuprinse între 5 și 15°C.

Culoare: Albastru cenușiu / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temperatura de confort este de la 5 la 15°C.

Respirabilitate

Material călduros.

Polivalență

Bluză cu orificii pentru degete, pentru a proteja mâinile de frig.

Buzunare

Buzunar pentru chei sau card.

Stabilitate

Pe braț se poate fixa o laternă cu lumină intermitentă roșie (8394633).

Informații tehnice

Căldură și respirabilitate

Bluză din material special, ce menține pielea uscată prin evacuarea transpirației, favorizând și confortul termic în același timp. Astfel, este prevenită apariţia senzaţiei de frig.Materialul din mesh de sub braţe contribuie la eliminarea transpiraţiei. Fermoar la guler pentru reglarea temperaturii.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Pentru temperaturi între 5 -15 °C: Puteți purta bluza direct pe piele. Pentru temperaturi de peste 5 °C: puteți purta un tricou ca prim strat și o jachetă KIPRUN WARM REGUL sau KIPRUN RAIN pe deasupra.

Vizibilitate

Am adăugat un sistem de fixare a lanternei cu lumină intermitentă roșie (referință: 8394633), pe braț, pentru a alerga pe timp de noapte.
Pentru a găsi acest produs pe decathlon.ro, copiați referința 8394633 și introduceți-o în motorul de căutare al site-ului.

O echipă de pasionați de alergare

Produsul KIPRUN WARM REGUL este rezultatul experienței dobândite după 15 ani de producție la Decathlon. Șefi de produs, ingineri și designeri, toți pasionați de alergare, muncesc împreună pentru a concepe produsele Kiprun, datorită comunității de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Impactul asupra mediului

Reciclând bidoane de plastic sau textile reciclate pentru a produce poliester, diminuăm impactul asupra mediului, păstrând în același timp calitatea de respirabilitate a produselor noastre.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 86% Poliester, 14% Elastan Căptușeală bustieră - material exterior 88% Poliester, 12% Elastan

TESTE

Toate produsele noastre sunt testate în laborator, dar și în uz de către practicanți externi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate. Evaluatorii au apreciat confortul pe care îl asigură în timpul alergării pe vreme rece.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a lua decizia de a le comercializa, acestea parcurg mii de kilometri și sunt utilizate în sute de curse, pe distanțe de 10 km, chiar și maraton.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,63 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre