ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13

Bluză Alergare pe asfalt Warm Light Negru-Albastru Bărbați

11999 LEI
Cod produs: 8642360

Produs conceput pentru alergare pe asfalt, pe vreme rece. Bluză călduroasă și respirantă.

Căutați mai mult confort? Datorită materialului respirant și călduros, bluza asigură confort optim la temperaturi cuprinse între 5 și 15°C.

Culoare: Albastru cenușiu / NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatura de confort este de la 5 la 15°C.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material călduros.

Polivalență

Polivalență

Bluză cu orificii pentru degete, pentru a proteja mâinile de frig.

Buzunare

Buzunare

Buzunar pentru chei sau card.

ECODESIGN

ECODESIGN

Produs conceput din 70% poliester reciclat.

Stabilitate

Stabilitate

Lanterna intermitentă roșie (8394633) se poate fixa pe braț.

Informații tehnice

Căldură și respirabilitate

Bluză din material special, ce menține pielea uscată prin evacuarea transpirației, favorizând și confortul termic în același timp. Astfel, este prevenită apariţia senzaţiei de frig.Materialul din mesh de sub braţe contribuie la eliminarea transpiraţiei. Fermoar la guler pentru reglarea temperaturii.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Pentru temperaturi între 5 -15 °C: Puteți purta bluza direct pe piele. Pentru temperaturi de peste 5 °C: puteți purta un tricou ca prim strat și o jachetă KIPRUN WARM REGUL sau KIPRUN RAIN pe deasupra.

Vizibilitate

Am adăugat un sistem de fixare pentru lanterna de alergare intermitentă, de culoare roșie (referință: 8394633). Acesta se află pe braț, pentru a clipsa lanterna pentru alergarea pe timp de noapte.
Pentru a găsi această lanternă pe decathlon.ro, copiați referința 8394633 și puneți-o în motorul de căutare al site-ului.

O echipă de pasionați de alergare

Produsul KIPRUN WARM REGUL este rezultatul experienței dobândite după 15 ani de producție la Decathlon. Șefi de produs, ingineri și designeri, toți pasionați de alergare, muncesc împreună pentru a concepe produsele Kiprun, datorită comunității de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Notă pentru a compara Impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produselor asupra mediului este calculat ținând cont de totalitatea ciclului de viață în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând între ele produse de același fel (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului. Pentru mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Impactul asupra mediului

Reciclând bidoane de plastic sau textile reciclate pentru a produce poliester, diminuăm impactul asupra mediului, păstrând în același timp calitatea de respirabilitate a produselor noastre.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 86% Poliester, 14% Elastan Material intercalat 84% Poliester, 16% Elastan

TESTE

Toate produsele noastre sunt testate în laborator, dar și în uz de către practicanți externi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate. Evaluatorii au apreciat confortul pe care îl asigură în timpul alergării pe vreme rece.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a lua decizia de a le comercializa, acestea parcurg mii de kilometri și sunt utilizate în sute de curse maraton de 10 km.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading