Bidon Izoterm Ciclism 500ml Negru

9999 LEI
8660942

Produs conceput pentru cicliștii exigenți care caută un bidon izoterm, ușor și performant (conținutul se păstrează rece până la 4 ore).

Datorită materialului inovator Nanogel®, bidonul Nanofly prezintă o capacitate termică ridicată, este ușor și foarte flexibil.

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate

500 ml.

Păstrează temperatura conținutului

Conținutul se păstrează rece până la 4 ore.

Lejeritate

109g. Cel mai ușor bidon izoterm de pe piață.

Nu afectează gustul și mirosul

Valva bidonului este concepută dintr-un material inodor și insipid.

Confort pe parcursul menţinerii în gură

Valvă "push-pull" din cauciuc, pentru confort.

Prindere ergonomică

Striații pentru a facilita prinderea și a asigura o susținere bună.

Compatibilitate

Diametru standard (⌀74 mm),pentru a fi compatibil cu toate suporturile de bidon.

Informații tehnice

Nanogel®, materialul izolant cel mai ușor din lume

Capacitatea de a menține lichidele la rece este asigurată de structura NANO FLY, realizată integral din Nanogel®, materialul izolator cel mai ușor din lume, deoarece este constituit din 5% materie solidă și 95% aerPentru a asigura niveluri ridicate de izolare termică, matricea nano-poroasă conținută în cavitatea internă a bidonului asigură o reducere optimă a transmisiei temperaturii.

Un bidon termic foarte ușor

NANO FLY este bidonul termic cel mai ușor de pe piață, datorită greutății reduse de 109g, un rezultat obținut după 3 ani de cercetări realizate în colaborare cu diferite universități italiene pentru realizarea unui material ușor și rezistent care să permită reducerea grosimii bidonului, rămânând în același timp performant..

Utilizare ușoară

Reducând, de asemenea, cantitatea de material utilizată și permițând reducerea impactului producerii bidonului asupra mediului, bidonul este mai flexibil și se poate compresa ușor. Acest aspect este asociat valvei push-pull pentru a facilita deschiderea și închiderea în timpul traseului și a asigura o utilizare ușoară.

Întreținerea bidonului

Spălați bidonul după fiecare utilizare. Dacă puneți băuturi izotonice în bidon, clătiți bine toate componentele bidonului, pentru a vă asigura că este curat. Utilizați detergent de vase și o perie lungă pentru a curăța fundul bidonului. Lăsați bidonul să se usuce complet și depozitați-l fără capac, pentru ca acesta să se aerisească. În caz contrat, riscați ca în interiorul bidonului să apară urme de mucegai.Evitați mașina de spălat (mai ales >70°C).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita deschis.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza în cuptorul cu microunde sau cu substanţe grase.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading