FORCLAZ

Bidon Flexibil și compresibil cu filtru MT500 1L

11999 RON
Ref. : 8575761

Un bidon care face apa potabila, filtrand ape de suprafata limpezi pentru a indeparta bacteriile si protozoarele. Deschidere rapidă și ușoară, cu o mână. Corp rezistent, compresibil, din silicon180 g.

Produs conceput pentru filtrarea apei în timpul practicării de trekking. Bidon flexibil cu capac cu deschidere rapidă. Volum 1 L.

Culoare: Argintiu

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Filtrare

  Filtrează 99,9999% dintre bacterii și 99,9% dintre protozoare. Debit : 0,94 L / min.

  Autonomie

  Filtrul se înfundă la filtrarea a 1000 L de apă.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Se deschide rapid și se închide cu ușurință.Capacul protejează muștiucul.

  Durabilitate

  Din silicon: ușor, foarte solid şi compresibil. Nu reține gusturile.

  Utilizare ușoară

  Deschidere largă, pentru umplere ușoară. Chingă de transport. Filtru detașabil.

  Păstrează temperatura conținutului

  Nu este izoterm.

  Compatibilitate

  Filtru de schimb Trek500 (cod: 8553332).

  Imagini

  Bidon Flexibil și compresibil cu filtru MT500 1L
  Bidon Flexibil și compresibil cu filtru MT500 1L

  Informații tehnice

  Prima utilizare

  Bidon cu filtru integrat, detașabil. Bidonul poate fi folosit și fără filtru. Înainte de prima utilizare, se clătește gura bidonului, capacul și filtrul cu apă potabilă (de 3 ori,1 minut).Înainte de prima utilizare sau atunci când filtrul s-a uscat, înșurubați capacul și așteptați câteva minute. Aspirați de 5 ori.

  Recomandări de utilizare

  Clătește gura bidonului și filtrul cu apă potabilă pentru a îndepărta praful și murdăria.Umpleți bidonul cu apă proaspătă (evitați apa stătută și tublure) cu cea mai bună sursă disponibilă, fără a murdări tetina și capacul.Cu cât apa introdusă înainte de filtrare (fără impurități) este mai clară și mai curată, cu atât filtrul va dura mai mult.Aveți grijă să nu înghițiți apa care ar putea să curgă în timp ce beți. Asigură-te că bidonul este închis ermetic.

  Recomandări de utilizare


  Apăsați ușor pe corpul bidonului pentru a regla presiunea și cantitatea de apă.
  Filtrul nu permite trecerea apei atunci când a ajuns la sfârșitul duratei sale de utilizare. Atunci când apa nu mai trece prin pai este semnul că filtrul trebuie schimbat. Uscați bine filtrul după utilizare.

  Sistem de filtrare

  Am ales o tehnologie de microfiltrare cu o membrană (fibră goală) care îndepărtează până la 99.9999% din bacterii (de exemplu:Escherichia coli, Vibrio cholerae etc.), precum și a 99,9% dintre protozoarele parazite (ex: Cryptosporidium parvum, Giardia lamblia), organisme prezente în apa nefiltrată, ce vă pot îmbolnăvi. Acest lucru reduce considerabil riscul de a contracta boli precum diareea sau apariția bacteriilor parazite.

  Recomandări de întreţinere

  După fiecare utilizare, deșurubați capacul, clătiți gura bidonului, capacul și filtrul cu apă potabilă și lăsați să se usuce perfect.Înainte de curățarea în mașina de spălat vase, îndepărtați filtrul. Filtrul nu trebuie să fie niciodată spălat în mașina de spălat vase.Nu încercați să curățați fibrele din recipientul de plastic.În caz de dubii, schimbă filtrul.

  Recomandări de depozitare

  A se depozita într-un loc răcoros, curat și uscat, după ce ai lăsat produsul să se usuce complet.
  Dacă în timpul reutilizării, observi că apa nu mai trece prin filtru sau că trece foare greu, iată ce trebuie să faci.
  Scufundă filtrul în apă curată timp de aproximativ 15 minute, pentru a dizolva murdăria care ar fi putut adera la suprafața membranei filtrante. Clătește în continuare filtrul și lasă-l să se usuce.
  Acum ar trebui să fie din nou funcțional.

  Greutate și dimensiuni

  Volum: 1 litri
  Dimensiuni: Ø 8,5 cm x Î 27 cm.
  Greutate totală: 180 g.
  Greutate bidon: 140 g.Greutate: 40 g.Dimensiuni filtru: Ø 6,5 cm x î 8 cm.
  Există și cu volum 0,6L și 1L, cu sau fără filtru. De asemenea, filtrul se vinde și separat.

  Atenție

  Consumând apă netratată, crește riscul de a dezvolta o boală gastro-intestinală, din cauza micro-organismelor. Pentru a reduce acest risc, informați-vă asupra calității apei în zonele pe care le tranzitați. Nu utilizați pentru a filtra apa de mare sau apa contaminată chimic. Virușii nu sunt filtrați prin acest filtru cu fibră goală.A nu se scăpa.

  Materiale și reglementări

  Produsele noastre și materialele corespund normelor de contact alimentar aflat în vigoare. Nu conține Bisfenol A (BPA), în conformitate cu reglementarea franceză aflată în vigoare.

  Garanție

  Garanţie 10 ani. Filtryl trebuie schimbat în funcție de utilizarea și calitatea apei.

  Greutate

  0.18 kg

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Corp bidon 86% Silicon, 11% Polietilenă tereftalată, 3% Polipropilenă Pai 72.97% Acrilonitril butadien stiren, 18.92% Poliuretan, 8.11% Polistiren Capac 46.43% Polipropilenă, 39.29% Polietilenă tereftalată, 7.14% Acrilonitril butadien stiren, 3.57% Silicon, 3.57% Termosplatic polietilenă (TPE)

  Restricții de utilizare

  Nu elimină virușii. A nu se utiliza cu ape poluate.

  TESTE

  Performanțele micro-biologice ale filtrului sunt determinate în cadrul unor teste de laborator, conform normelor în vigoare.

  Aprobat de

  Produsul a fost testat și validat pe teren în condiții naturale. în primăvara anului , timp de 5 săptămâni, de mai mulți utilizatori, într-o călătorie de trekking de 2 săptămâni în insulele Canare și apoi în Pirinei timp de 3 săptămâni. Alți testeri au călătorit în Scoția timp de 4 săptămâni cu acest produs supus testului.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla înainte de prima utilizare.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri