Bidon din Inox Drumeție la munte MH100 capac cu filet 1,5L kaki

5499 LEI

Produs conceput pentru a vă hidrata în timpul drumețiilor în natură. Bidon practic, rezistent, din inox.

Bidon din inox (bidon + dop ). Închidere cu filet. Mâner transport.Simplu și foarte rezistent.(1,5L).

Culoare: Maro kaki
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 54 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Deschidere/ închidere

Capac cu deschidere rapidă.

Durabilitate

Din inox alimentar, foarte solid, nu este izoterm. Nu reține gusturile. Cântărește 297 g.

Utilizare ușoară

Mâner pentru transport, deschidere largă (umplere și întreținere ușoară)Volum 1,5L.

Păstrează temperatura conținutului

Nu este izoterm. Se recomandă utilizarea husei izoterme de 1,5 L.

Reparație

Compatibil cu capacul MH100 din inox și MH500 (se vând la bucată).

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Inoxul nu este un material izoterm. Folosiți o husă izotermă adaptată, pentru a păstra temperatura lichidelor.Adaptat și pentru băuturi acidulate. Atenție! Acest bidon nu păstrează băuturile calde, dar se vor răci repede și bidonul va deveni foarte fierbinte.Nu introduceți la microunde sau în congelator, nu expuneți la flacără directă sau alte surse de căldură.

Detalii

Capacul este prevăzut cu un orificiu permite transportarea în mână sau agățat de o carabinieră. Deschidere largă (Ø 3,6 cm) pentru umplere și întreținere ușoare.Dacă nu vă place deschiderea largă, puteți opta pentru un alt dop(type MH500).Produsul este compatibil cu alte capace din gamă, MH500 (cod 8575855). Capacul de inox poate fi cumpărat la bucată (cod 8615551).

Recomandări de întreţinere

Curățați după fiecare utilizare, cu detergent de vase și apă.Poate fi curățat și în mașina de spălat vase. Atenție, în timpul curățării în mașina de spălat vase, garnitura bidonului poate să iasă. Pentru a păstra etanșeitatea bidonului, repuneți garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru o curățare profundă, înmuiați peste noapte într-o soluție de bicarbonat de sodiu și apă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Am ales să folosim pentru bidon și capac un material din inox, 18/8 (304) recunoscut pentru siguranța alimentară, rezistență în timp și reciclare ușoară.Garnitura este realizată din silicon pentru a asigura etanșeitatea și o rezistență optimă în timp. Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.

Dimensiuni şi greutate

Volum: 1,5L.
Dimensiuni: Ø 9 cm x 28,3 cm (mâner coborât) / 31cm (mâner ridicat). Deschidere largă: Ø 3,6 cm. Greutate:297 g (Corpul de 242 g și dopul de 65 g). Disponibil: 0,6 L / 1 L / 1,5L

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Am ales:- Un marcaj de gravare cu laser care nu utilizează solvent.- O vopsea fără solvenți (acoperire cu pulbere sau acoperire cu pulbere) care oferă un aspect texturat și limitează condensarea și îmbunătățește aderența.- O reducere maximă a ambalajelor.- Producția într-o fabrică care utilizează 100% energie regenerabilă.- În prezent, acest produs este fabricat în China, dar lucrăm la o aprovizionare europeană pentru a limita transportul.

Nu aruncăm, reparăm!

Conceput pentru drumeţii la munte.
Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, capacele sunt disponibile individual.Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Oțel inoxidabil 304 Capac 90% Oțel inoxidabil 304, 10% Silicon

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Spălați și uscați înainte de depozitare. Depozitați cu capacul deschis. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A nu se congela sau introduce în microunde.

TESTE

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri