Bidon cu Capac cu Deschidere Rapidă Drumeție H500 Plastic (Tritan) 0,8L Albastru

2999 LEI

Produs conceput pentru hidratare ușoară în timpul drumeției la munte. Bidon cu volum mediu și capac cu deschidere rapidă.

Deschidere ușoară cu 1 singură mână, datorită sistemului de blocare. Material transparent și rezistent, din plastic tritan (0,8L).

Culoare: Albastru petrol închis
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă cu o mână, capac blocabil cu mâner, filtru inclus.

Durabilitate

Din tritan: plastic transparent, rezistent, ce nu reține gusturile.

Utilizare ușoară

Bidon gradat, cu deschidere mare, pentru umplere ușoară, mâner.

Păstrează temperatura conținutului

Bidonul nu este izoterm. Pentru a păstra temperatura, folosiți husa izotermă

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Tritanul, la fel ca aluminiul, nu este un material izoterm. Folosiți o husă izotermă adaptată, pentru a păstra temperatura lichidelor.Îl puteți folosi și pentru băuturi calde, dar nu le păstrează temperatura. A nu se utiliza cu băuturi gazoase. Nu introduceți la microunde sau în congelator, nu expuneți la flacără directă sau alte surse de căldură.

Detalii

Capacul se deschide ușor cu o mână apăsând butonul alb din locul marcat "PUSH".În timpul transportului, este posibilă blocarea acestui buton prin glisarea butonului alb în jos.Spațiul roșu indică faptul că nu mai este posibil să apăsați și capacul este blocat .Are, de asemenea, un filtru pentru infuzarea fructelor, de exemplu.Transparent și gradat din 200 în 200 de ml pentru a putea vedea cantitatea de lichid rămasă.

Recomandări de întreţinere

Curățați după fiecare utilizare, cu detergent de vase și apă.Poate fi curățat și în mașina de spălat vase. Atenție, în timpul curățării în mașina de spălat vase, garnitura bidonului poate să iasă. Pentru a păstra etanșeitatea bidonului, repuneți garnitura. A se usca separat (bidonul de capac). Pentru o curățare profundă, înmuiați peste noapte într-o soluție de bicarbonat de sodiu și apă.

Prima utilizare

Clătiți de 3 ori cu apă curată înainte de prima utilizare.

Materiale și reglementări

Produsele noastre, precum și materialele folosite, respectă normele alimentare în vigoare. Nu conțin Bisfenol A (BPA), conform reglementărilor în vigoare.Materialele plastice se împart în 6 categorii. Materialele plastice folosite pentru alimente sunt incluse, însă, într-o altă categorie. Tritanul face parte din această categorie.

Dimensiuni şi greutate

Volum: 0,8 litri.
Dimensiuni: Ø 7,8 cm x 25,5 cm.
Greutate: 130 g (Corpul de 84 g și capacul de 46 g). Disponibil și cu un alt volum: 0,5 L; 0,8 L; 1,2L.

Demersul nostru de dezvoltare durabilă

Quechua se angajează să limiteze impactul asupra mediului în fabricației al produselor. Pentru acest bidon, am ales o producție cât mai aproape de zonele de comercializare (Portugalia, China, India) și pentru a reduce ambalajul și transportul ambalajelor cât mai mult posibil.Garanție 5 ani.

Nu aruncăm, reparăm!

drumeţii la munte.
Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele părți se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidonului, capacele sunt disponibile individual.Demersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% TRITAN Capac 81% Polipropilenă, 10% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 8% Silicon, 1% Oţel inoxidabil

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Spălați și uscați înainte de depozitare. Depozitați cu capacul deschis. A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A nu se congela sau introduce în microunde.

TESTE

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri