WATERFLEX

Bicicletă AQUABIKE TURBO Roșu

4.49999 RON
Ref. : 8660409

Doriți să vă crești anduranța și să vă lucrați musculatura picioarelor? Aquabike Turbo vă oferă un sistem dublu de rezistență,ideal pentru exerciții cardio,precum și pentru lucrarea musculaturii.16kg.

Produs conceput pentru Aquabike. Conceput pentru persoanele care măsoară peste 1,58 m.

Culoare: ROŞU

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 4499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Reglabil

  Ghidonul și șaua se reglează în înălțime.

  Greutate

  16 kg.

  Informații tehnice

  Sfaturi de utilizare

  Produsele sunt concepute pentru a putea fi utilizate într-o piscină al cărui PH este cuprins între 7,0 și 7,4.
  - Acestea trebuie scoase din piscină în timpul tratamentelor.
  - Acestea trebuie să fie instalate la peste trei picioare de duzele de evacuare a apei.
  - Acestea trebuie să fie scoase din piscină după fiecare utilizare și clătite cu apă curată.
  Dacă piscina este tratată cu un electrolizor cu sare, verificați ca instalația hidraulică a piscinei să fie echipată cu un sistem de fixare.

  Kit

  Suport bidon: pentru a vă hidrata în timpul antrenamentului. Bidon izoterm 0.6L: perete dublu, pentru menținerea lichidelor calde sau reci, timp de mai multe ore. Capac sport, cu muștiuc adaptat, pentru a bea doar cu o singură mână. Închidere ermetică. Siguranță alimentară: 0 bPA, 0 ftalați, 0 toxine. Șa confortabilă: design unisex, limitează frecarea.

  Cadru din aluminiu anodizat

  Aluminiul are calitatea principală de a fi un material foarte ușor (de două ori mai ușor decât inoxul). Aceasta este prevăzută cu un program cu două capacități importante, Poolstar: calitatea marină. Bicicleta are un design colorat, iar culorile au fost selecționate, pentru a rezista în timp.

  Pedale cu rezistență reglabilă

  Pedalele ADS sunt prevăzute cu un sistem ce permite creșterea nivelului de rezistență din poziția de șezut. Cu clapeta închisă, vă bucurați de o rezistență ușoară pentru încălzire, iar cu clapeta deschisă, dublați efortul, pentru un antrenament mai intens și lucrarea musculaturii. Acesta lucru constituie un avantaj pentru modularea efortului și adaptarea acestuia la nevoile personale.
  Puteți utiliza produsul cu picioarele goale, pentru un plus de confort.

  Rezistență

  Sistemul hidraulic cu 5 elemente fixe, de pe pedalier, asigură o rezistență mai intensă pentru lucrarea musculaturii, precum și realizarea de exerciții cardio.Efortul crește în funcție de cadența pedalajului, ceea ce permite o adaptare instantanee pentru orice tip de exercițiu muscular.Este simplu de utilizat și eficientă, cu un design plăcut.

  Reglaje complete

  Corporal: reglare în înălțime a șeii și ghidonului
  Nivel de apă: reglarea în înălțime a picioarelor bicicletei.

  Compatibilitate piscină și adâncime piscină

  Adâncime:110 - 150 cm.
  Dimensiune bicicletă. L 55 cm x l 103 cm x H 140/170 cm

  Compatibilă cu toate suprafețele: piscină clasică, piscină cu mozaic. Tratament cu clor, tratament cu brom, electroliză cu sare.

  Confort de utilizare

  Șaua ergonomică a fost concepută unisex, pentru a limita frecarea și pentru a fi confortabilă. Pedalele cu spumă se pot utiliza cu picioarele goale.Chingile pedalelor sunt căptușite cu spumă.

  Evacuarea apei

  Drenaj rapid: grație cadrului perforat, bicicletele noastre asigură o evacuare rapidă a apei. În câteva secunde acestea se golesc de apă, pentru a facilita scoaterea din piscină.

  Roți din silicon și ventuze pentru stabilitate

  Roțile siliconate sunt rezistente, pentru a facilita instalarea bicicletei în piscină. Pentru optimizarea siguranței și a unui mod simplu de utilizare, accentul a fost pus pe calitatea rulmenților, care îmbunătățesc fluiditatea deplasării. Ventuzele albe, din silicon, asigură o stabilitate excelentă și o aderență optimă pe sol.

  Greutate kg

  15,9 kg.

  Ergonomie

  Erogonomia bicicletei Turbo este mai sportivă: sunteți mai bine poziționat/ă pentru solicitarea mușchilor în timpul efortului.

  Detalii privind garanțiile

  Detalii privind piesele garantate 2 ani : Cadru și piese metalice

  Detalii privind piesele garantate timp de 6 luni: pedale (protecție din spumă și curele), roți, picioare din silicon, manete click and turn, roți de reglare, capace de protecție, anod, suport bidon de apă

  Garanție

  2 ani cadru & piese metalice
  6 luni piese de uzură

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Scoate bicicleta din piscină după fiecare utilizare, clătește-o cu apă curată și șterge-o, de preferință. Echilibrează în mod consecvent pH-ul piscinei tale (pH recomandat 7,2).

  Restricții de utilizare

  Toate tipurile de apă dacă pH-ul este controlat și se află în media de 7,2.

  Opinii clienți

  Loading