Băutură Izotonică Pudră ISO Piersică 650g

4499 LEI
8518569

Produs conceput pentru antrenamente mai scurte de 3 ore. Asigură o sursă de energie de lungă durată.

Gândită de către sportivii noștri, băutura ISO+ sub formă de pudră se poate adăuga în bidonul cu apă. Această formulă favorizează hidratarea și redă parțial energia.

Aromă:

Piersică

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Hidratare

Datorită dozajului de glucide și electroliți, organismul este hidratat rapid.

Aport energetic

Aport de 138 kcal (portocală, fructe de pădure) și 135 kcal (lămâie)/ per doză.

Reducerea oboselii

Vitamine C, B2, B6, contribuie la reducerea oboselii.

Utilizare ușoară

Capac cu dozator, pentru utilizare ușoară.

Compoziție

Conţine coloranţi şi arome naturale.

Informații tehnice

Pentru ce tip de sportivi?

Pudra ISO este concepută pentru toți sportivii care realizează un efort mai mic de 3 ore, la antrenament sau în competiții. O doză de ISO, de 38 g, trebuie diluată în 500 ml de apă. Se recomandă consumul unui bidon pentru fiecare oră de efort, dar aceasta este o recomandare generală. Fiecare sportiv își cunoaște nivelul de transpirație și își poate adapta hidratarea în consecință.

Produs conceput pentru a rezista la efort

Această băutură izotonică conține aceeași cantitate de glucide, sodiu și apă, precum cea pe care o are sângele. Aceasta facilitează absorbția de către organism și, implicit, hidratarea. În băutura ISO regăsiți, de asemenea: - vitaminele B2 și B6, care contribuie la reducerea oboselii musculare,
- vitamina C ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ (crampele),
- minerale pentru a compensa pierderile cauzate de transpirație.

Informații dozaj

Dacă cantitatea de glucide, sodiu și apă din băutură este mai mare decât cea din sânge, aceasta nu va mai fi izotonică, ci hipertonică și va favoriza deshidratarea.
În caz contrar, (pudra ISO este mult prea diluată), băutura este hipotonică și favorizează hidratarea, în detrimentul absorbției de nutrimenți. Puteți utiliza, de asemenea, acest dozaj atunci când este foarte cald, pentru a bea mai mult fără a consuma prea multă pudră!

Care este diferența între băutura ISO și ISO+?

• Băutura ISO este adaptată pentru efort de1 - 3 ore. Se recomandă consumul de 38 g, în 500 ml de apă. • Băutura ISO+ este protivită pentru efortul timp de 3 ore sau mai mult. Se recomandă consumul a 60 g de glucide pe oră, în timpul efortului sau o doză de 38g de ISO+ dizolvată în 500ml de apă, și completată de un gel sau un baton.

Un nou ambalaj cu 70 % mai puțin plastic!

Dorința de a reduce plasticul face parte din angajamentele noastre de mediu din 2015. Astfel, vă prezentăm noul ambalaj al băuturii ISO650 g (17 doze) conceput cu 70 % mai puțin plastic.
Din plastic mai flexibil și reciclabil, pentru a aluneca mai ușor în rucsac, decât modelul precedent.
Deschiderea și închiderea se face cu ajutorul unui capac de dozaj practic și reutilizabil pentru produsul de 2 kg.

Nutriția sportivă a viitorului: produse eco-responsabile, mai naturale și mai savuroase!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Participarea la alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. În demersul de selectare a ingredientelor și a aditivilor, suntem interesați de problemele de etică, cele legate de mediu și de sănătate. Ușor, ușor, vom simplifica procesul. Ne dorim produse locale, care să fie cât mai naturale.”

Greutate

0.65 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Preparat sub formă de pudră pentru băuturi izotonice, cu aport de glucide. Vitamine B1, B2, B6 şi C. Gust de piersică. Ingrediente: zaharoză(61,5%), dextroză (15,5%), maltodextrină (15%), acidifiant : acid citric, citrat de sodiu, clorură de sodiu, aromă naturală de piersică, colorant : betacaroten, vitamine B1, B2, B6 și C. Poate conţine urme de: LAPTE*, SOIA*, GLUTEN*, OU*, SULFIŢI*, CRUSTACEE*, LUPIN*, PEŞTE*, ŢELINĂ*, MOLUŞTE*, FRUCTE CU COAJĂ*. * Alergeni

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat. A se consuma în cursul zilei, după diluare.

TESTE

Gama de băuturi izotonice a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia. Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori. Băuturile noastre izotonice pudră sunt aprobate de dietician.

Aprobat de

Băutura ISO Portocale de la Aptonia este aprobată de dieticianul nostru, dar și de echipa de sportivi care ne testează produsele.

Produse similare

Imagini

Băutură Izotonică Pudră ISO Piersică 650g
Băutură Izotonică Pudră ISO Piersică 650g
Băutură Izotonică Pudră ISO Piersică 650g

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri