Băutură Izotonică Pudră Iso Lămâie 480 g

4999 LEI
965859

Produs conceput pentru a facilita hidratarea în timpul antrenamentelor și competițiilor de până la 3 ore.

Gândită de către atleții noștri pentru sportivi și eforturi de anduranță, acest produs ISO bio se diluează într-un bidon cu apă și vă hidratează în timpul antrenamentelor.

Aromă:

Lămâie

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

Aport de 144 kcal/doză.

Susținerea performanțelor

Datorită mixului de glucide și electroliți (sodiu).

Antioxidant

Vitamina C protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

Contribuie la randamentul energetic

Vitamina C contribuie la randamentul energetic normal.

Informații tehnice

O formulă nouă bio

Pentru a concepe acest produs, am început de la 0. Astfel, pudra noastră ISO, concepută în regiunea Bretagne, este certificată în toate etapele de fabricare cu eticheta Écocert®. În ceea ce privește noul ingredient, am adăugat zahăr de sfeclă din Germania, dar și din Franța, deoarece culturile franceze abia și-au finalizat tranziția spre cea bio (sunt necesari 3 ani).

De ce să consumați o băutură izotonică în timpul practicii sportive?

Această băutură izotonică conține aceeași cantitate de glucide, sodiu și apă, precum cea pe care o are sângele. Astfel, izotonicitatea facilitează absorbția apei de către organism și crește hidratarea. Produs ideal pentru activități sportive de până la 3h.* Pentru activități de peste 3 ore, alegeți ISO+.

Cum și când să consumi pudra ISO BIO?

Pudra ISO bio trebuie să fie diluată într-un bidon de 500 ml de apă.Vă recomandăm să consumați un bidon pe oră de efort. Cu toate acestea, trebuie să adaptați hidratarea în funcție de nevoile personale și temperatură. Pachetul conține 480 g de pudră ISO bio, adică 12 doze.

ISO, ISO+ și ISO BIOCare este diferența între acestea?

În timp ce ISO și ISO bio sunt adaptate pentru eforturi de până la 3 ore, ISO+, fiind mai bogată din punct de vedere nutrițional, este adaptată pentru activități sportive de peste 3 ore.
Mai mult, spre deosebire de ISO, ISO bio nu poate conține vitamine sau minerale adăugate. Dar am putut compensa acest lucru: explicăm puțin mai jos. În cele din urmă, băutura ISO+ este și mai bogată în vitamine și minerale decât băutura ISO.

Vitamine

Pentru ca pudra noastră izotonică să aibă proprietăți antioxidante (pentru a combate oboseala musculară),inițial ne-am gândit să adăugăm vitamina C. Dar aceasta este considerată un aditiv, iar aditivii sunt interziși în produsele bio. Astfel a trebuit să găsim o alternativă care să fie la fel de eficientă. Așadar, am ales acerola: bogată în vitamina C, aceasta ne-a permis să obținem un produs la înălțimea așteptărilor noastre!

La ce folosesc toate aceste ingrediente?

- Sucul de sfeclă pentru un aport de glucide bogate în zahăr. - Dextroza pentru un aport de glucide reduse în zahăr. - Maltodextrina pentru un aport de glucide reduse în zahăr. - Extractul de lămâie pentru gust acrișor. - Acidul citric care echilibrează gustul dulce. - Sarea pentru izotonicitate și pentru a compensa pierderile de minerale legate de efort. - Extractul de acerola este sursa noastră naturală de vitamina C.

Valoare nutrițională

Tabel nutriţional: 100 g | 38 g (= 1doză)
Valoare energetică: 1588 kJ - 380 kcal | 602 kJ - 144 kcal. 0 g | 0 g, dintre care acizi grași saturați: 0 g | 0 g
Glucide: Glucide: 95 g | 36 g,
dintre care zahăr: 77g | 29g.
Proteine: 0 g | 0 g.
Sare: 1,87 g | 0,71 g.
Vitamina C: 50mg (62%)* | 19,0mg (24%)*
Sodiu: 748mg | 284 mg
*% Aport zilnic de referință

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Preparat pentru băutură izotonică. Sursă de vitamina C. Gust de lămâie. Ingrediente: zahăr* (origine: Franța/Germania) (63%), dextroză* (17%), maltodextrină* (15%), acidifiant: acid citric, clorură de sodiu, extract de lămâie* (1,5%), pudră de suc de acerola*. *ingrediente provenite din agricultura biologică. Poate conţine urme de: GLUTEN, LAPTE, SOIA, OU, SULFIŢI, CRUSTACEE, PEŞTE, ŢELINĂ, FRUCTE CU COAJĂ, MUȘTAR.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Pudra noastră ISO bio trebuie să fie depozitată într-un loc uscat, departe de lumină.

TESTE

Acest produs a fost testat de un grup de 48 de sportivi, în condiții reale de practică, în antrenamente de rezistență. „Nu am spus persoanelor care au testat produsul că acesta este bio, iar rezultatele nu au fost niciodată la fel de bune! Suntem încântați”, afirmă entuziasmat Mathilde, inginerul de produs.

Aprobat de

Pudra ISO bio a fost testată de 48 persoane, sportivi începători sau avansați: cicliști, atleți, alergători etc.

Produse similare

Imagini

Băutură Izotonică Pudră Iso Lămâie 480 g
Băutură Izotonică Pudră Iso Lămâie 480 g

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri