Media 0

Băutură izotonică pudră Hydrixir Bio Fructe de pădure 500g

9999 LEI

Produs conceput pentru a asigura aportul necesar de energie(2) pentru antrenamentele mai scurte de 3 ore.

Această băutură energizantă(2) cu arome naturale și fără aciditate sau conservanți este ideală pentru antrenamente. Vitamina C de origine naturală contribuie la reducerea oboselii.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Beneficii:

Avantaje produs

Hidratare

Hidratare

Datorită formulei izotonice, glucidelor și electroliților.

Aport energetic

Aport energetic

Aport de 204 kcal / 600 ml de băutură.

Reducerea oboselii

Reducerea oboselii

Sursă de vitamina C de origine naturală (acerola bio): reduce oboseala.

Compoziție

Compoziție

Arome naturale, fără conservanți și aciditate.

Informații tehnice

Hidratare: un aspect esențial pentru sportivi

Este demonstrat științific că o deshidratare minoră, chiar de 1% pierdere de apă, diminuează cu 10% performanțele sportive. O pierdere de apă de 2%, respectiv 1,3 L pentru un sportiv cu o greutate de 65 kg, înseamnă o reducere a performanțelor de 20%. Hidratarea trebuie realizată încă de la început și în mod regulat, astfel încăt organismul să dispună de aportul de apă, energie, minerale și vitamine necesar pentru susținerea efortului și prevenirea incidentelor musculare.

Hidratare și susținerea efortului

Băutura HYDRIXIR BIO poate fi considerată drept sursa esențială de energie(2) pentru majoritatea antrenamentelor. Fomula specifică conține glucide, sodiu, acerola și asigură aportul necesar de energie(2) pentru susținerea efortului.

Băutură pentru practica sportivă

Băutura HYDRIXIR BIO este ideală pentru practica sportivă. Nu conține conservanți sau aciditate (pH neutru).

Arome 100% naturale

Aromele naturale ale băuturii HYDRIXIR BIO asigură un gust unic asociat cu plăcerea și eficiența.

OVERSTIM.S BIO: sursă naturală de energie

Încă de la crearea sa, OVERSTIM.s și-a dorit să propună o alimentație sportivă mai sănătoasă și performantă. Din această dorință s-a născut în 2008, gama BIO OVERSTIM.s care conține ingrediente special alese pentru calitatea lor și pentru a fi în conformitate cu normele agriculturii bio.

Valoare nutrițională

Pentru 100 g de pudră: Glucide: 95 g, Protide: < 1 g, Lipide: < 1 g, Fibre: < 1 g, Zahăr: 56 g, Acizi grași: < 1 g, Vitamina B1: 0,92 mg (84%*), Sodiu: 60 mg, Sare: 0,15 g, Valoare energetică: 1615 kJ / 380 kcal. Pentru 600 ml de băutură: Glucide: 51 g, Protide: < 1 g, Lipide: < 1 g, Fibre: < 1 g, Zahăr: 30 g, Acizi grași: < 1 g, Vitamina B1: 0,50 mg (45%*), Sodiu: 32 mg, Sare: 0,08 g, Valoare energetică: 867 kJ / 204 kcal
* VNR = valoare nutrițională de referință.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Preparat din pudră, pentru băutură sportivă bio. Ingrediente: glucoză*, sirop de glucoză* , arome naturale de: căpșuni, zmeură, coacăze, pudră de suc de acerola (suc concentrat de acerola (extract uscat 50%), maltodextrină)*,sare. Fabricat într-un atelier unde se procesează fructe cu coajă, lapte, soia, ouă. Conform reglementării, acest produs conține mai puțin de 20 mg/kg de gluten. *ingrediente provenite din agricultura biologică.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Conceperea și fabricarea produselor OVERSTIM.S se realizează în laboratorul din Franța (Bretania). conceperea produselor este rezultatul unei colaborări alături de specialiști din diverse domenii: atleți, ingineri, nutriționiști, echipa de testare. OVERSTIM.s s-a bazat întotdeauna pe specificul fiecărei practici sportive pentru a concepe produse inovatoare și de înaltă calitate, pentru a vă satisface cerințele.

Aprobat de

Produsele OVERSTIM.s sunt în conformitate cu norma AFNOR ANTI-DOPAJ (NF V 94-001), pentru prevenirea dopajului în sport. Acestă normă garantează că produsele OVERTIM.s nu conțin substanțele dopante, sunt sigure pentru sportivii de nivel începător și avansat și respectă o selecție strictă de materii prime și bune practici de fabricație.

Opinii clienți

Loading