Baton Proteine de recuperare sportivă Vegan Fructe de pădure 5X40G

2499 LEI
8560493

Produs concepută pentru recuperarea după un efort intens sau prelungit.

Baton bogat în glucide. A se consuma la 30 de minute după efort. Consumați împreună cu o băutură de recuperare.

Aromă:

Fructe roșii

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

160kcal / 18g de glucide pe baton.

Concentraţie de proteine

10 g proteine / baton.

Compoziție

Fără proteine animale. Cu proteine vegetale.

Informații tehnice

Produs conceput pentru recuperare

Pentru a-și garanta eficiența, se recomandă consumul unui baton în jumătate de oră de la începerea efortului. De ce conține glucide? Glucidele contribuie la recuperarea unei funcții musculare normale (contracție), după un efort fizic intens și/sau prelungit, care a produs oboseală musculară și o diminuare a rezervelor de glicogen din mușchii scheletici. De ce conține proteine? Proteinele favorizează reconstruirea fibrelor musculare slăbite, din cauza efortului.

Ce mai trebuie consumat pe lângă baton?

Apă pentru hidratare, consumată la intervale regulate (mai mult sau mai puțin în funcție de transpirație); Sodiu pentru hidratare și pentru o mai bună absorbție a glucidelor; Bicarbonat pentru reducerea acidității. Din aceste motive, se recomandă apa bogată în bicarbonat și sodiu.

Când trebuie să consum un produs de recuperare?

Ce-i prea mult strică! Acest produs de recuperare nu este absolut necesar după o sesiune scurtă sau ușoară de sport, sau dacă urmează să luați masa într-o oră (Atenție! Aceasta trebuie să fie bogată în glucide, proteine și anti-oxidanți).

”Cu cât mai multe proteine, cu atât mai bine!””Concentratul este mai bun pentru recuperare!”Opriți-vă din a gândi așa!

Nu trebuie să consumați foarte multe proteine. Recuperarea și reconstrucția musculară nu este cea mai bună, dacă există un aport mai mare de 20 g de proteine. Un aport prea mic de proteine, nu permite o recuperare optimă. Pentru a favoriza construcția musculară și refacerea glicogenului muscular, este bine să asociați glucidele cu proteinele.

Recomandări

În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Hidratați-vă constant!

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton proteic cu cereale, semințe de dovleac sau fructe de pădure. Ingrediente: Sirop de glucoză, extrudat de soia 22,5% (izolat de proteine din soia, amidon de tapioca), fulgi de ovăz 21%, semințe de dovleac 12%, fructe de pădure 10,6% [merișoare uscate 9,3% (zahăr, merișoare, ulei de floarea soarelui), zmeură liofilizată 1,3%], stabilizator: sorbitol, ulei de floarea soarelui, izolat proteic din soia, aromă naturală, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Extrudatele din soia, fulgii de ovăz, semințele de dovleac, fructele de pădure și izolatul de proteine din soia nu provine din Spania. Poate conţine urme de lapte, sulfiți, arahide și fructe cu coajă. *Alergeni:

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și răcoros.

Restricții de utilizare

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TESTE

Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Aprobat de

Batoanele de cereale Aptonia sunt aprobate de nutriționistul nostru și de către persoanele care l-au testat.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri