Baton Proteine After Sport Caramel-Ciocolată 40g

799 LEI
966164

Produs conceput pentru a asigura aport de proteine după efort. Contribuie la recuperare.

Baton bogat în proteine și glucide, a se consuma la 30 de minute după efort! A se consuma împreună cu o băutură de recuperare.

Aromă:

Caramel

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 7 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

161kcal / 18g de glucide pe baton.

Concentraţie de proteine

Conține 11 g proteine din lapte (mix whey-caseină-soia) pe baton.

Informații tehnice

Produs conceput pentru recuperare

Pentru a-și garanta eficiența, se recomandă consumul unui baton în jumătate de oră de la începerea efortului. De ce conține glucide? Glucidele contribuie la recuperarea unei funcții musculare normale (contracție), după un efort fizic intens și/sau prelungit, care a produs oboseală musculară și o diminuare a rezervelor de glicogen din mușchii scheletici. De ce conține proteine? Proteinele favorizează reconstruirea fibrelor musculare slăbite, din cauza efortului.

Ce mai trebuie consumat pe lângă baton?

Apă pentru hidratare, consumată la intervale regulate (mai mult sau mai puțin în funcție de transpirație); Sodiu pentru hidratare și pentru o mai bună absorbție a glucidelor; Bicarbonat pentru reducerea acidității. Din aceste motive, se recomandă apa bogată în bicarbonat și sodiu.

Când trebuie să consum un produs de recuperare?

Ce-i prea mult strică! Acest produs de recuperare nu este absolut necesar după o sesiune scurtă sau ușoară de sport, sau dacă urmează să luați masa într-o oră (Atenție! Aceasta trebuie să fie bogată în glucide, proteine și anti-oxidanți).

”Cu cât mai multe proteine, cu atât mai bine!””Concentratul este mai bun pentru recuperare!”Opriți-vă din a gândi așa!

Nu trebuie să consumați foarte multe proteine. Recuperarea și reconstrucția musculară nu este cea mai bună, dacă există un aport mai mare de 20 g de proteine. Un aport prea mic de proteine, nu permite o recuperare optimă. Pentru a favoriza construcția musculară și refacerea glicogenului muscular, este bine să asociați glucidele cu proteinele.

Recomandări

În completarea unei activităţi fizice, este important să aveţi o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Hidratați-vă constant!

Origine

Produs fabricat în Germania.

Greutate

0.04 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton de proteine, învelit în ciocolată cu lapte, aromată. Aromă de caramel. Bogată în proteineSursă de calciu. Ingrediente: sirop de glucoză, proteine din lapte (18%), înveliș din ciocolată cu lapte (18%)(zahăr, lapte praf, unt de cacao, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină (soia), extract de vanilie), sirop de fructoză, proteine din zer (12%), grăsime de palmier, proteine din soia (2%), făină de orez, citrat tricalcic, pudră de cacao (0.6%), aromă, zahăr caramelizat, extract de orz (gluten), sare comestibilă.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și răcoros.

Restricții de utilizare

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TESTE

Produsele sunt testate după fiecare etapă de producţie de către partenerii noştri tehnici şi de către consumatori.

Aprobat de

Batoanele de cereale Aptonia sunt aprobate de nutriționistul nostru și de către persoanele care l-au testat.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri