Baton PROTEIN BAR cioco-caramel

999 LEI

Produs conceput pentru antrenamente sau orice moment al zilei. Baton cu proteine (22g), cu gust de ciocolată şi caramel. Se vinde la bucată.

Dacă schimbaţi tradiţionalul shake pentru a vă dezvolta şi/sau întreţine masa musculară, după antrenamente? Cu 22 g proteine, gustaţi WHEY PROTEIN BAR!

Aromă: Caramel
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin

NOU: RETUR GRATUIT

+ 9 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Dezvoltare şi întreţinere musculară

22 g de proteine/baton

Informații tehnice

De ce să consumăm batoane de proteine?

Uitaţi de gustările adesea bogate în grăsime şi slabe în proteine!

Un sportiv trebuie să fie riguros cu alimentaţia sa şi igiena, astfel că batonul conţine 22 g proteine (proteinele participă la susţinerea şi dezvoltarea musculară).
Batoanele sunt o adevărată sursă de energie, deoarece conţin 25,3g glucide.

De ce să consumăm batoane de proteine?

Pot înlocui shake-ul de după antrenamente. Shake-ul Whey are avantajul de a se asimila mai repede. Aceste batoane bogate în proteine permit susţinerea şi dezvoltarea musculară.
Puteţi lua un baton pe post de gustare. Veţi fi mulţumit!

Pot să consum aceste batoane dacă vreau să pierd în greutate?

Batonul nu înlocuieşte o masă. Acesta nu trebuie să înlocuiască alimentaţia normală. Susţine dieta şi ajută la dezvoltarea musculară. Dacă sunteţi într-o perioadă de pierdere în greutate, nu uitaţi că batoanele conţin o cantitate deloc neglijabilă de glucide.

Sfaturi de utilizare


În completarea activităţii fizice, este importantă alimentaţia variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se respecta doza zilnică recomandată. Se recomandă hidratarea consecventă.

Tabel nutriţional

Valori: 100g | 60g
Energie: KJ: 1636 | 983
Kcal: 388 | 233
Grăsimi: 9,8 g | 5,9 g
Dintre care acizi grași saturați: 5,3 g | 3,2 g
Glucide: 42,1 g | 25,3 g
Dintre care zaharuri: 24,4g | 14,6g
Proteine: 37,0g | 22,2g
Sare: 0,38 g | 0,23 g

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente: Proteine din lapte (26%), înveliş de ciocolată cu lapte (18%) (zahăr, unt de cacao, lapte pudră, cacao, lactoser, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), sirop de fructoză, sirop de glucoză-fructoză, umectanţi (glicerină, sorbitol), proteine de soia (7,6%), gelatină hidrolizată (5%), stabilizant: sirop de maltinol, proteine din grâu hidrolizate (gluten)(4,2%), ulei de rapiţă, arome, fragmente de caramel (2%) (zahăr, sirop de glucoză, apă, unt, frişcă, sare, praf de copt: bicarbonat de sodiu), amidon, cacao pudră (0,3%), alune (0,3%), zahăr, sare

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, la 16-18°C.

Restricții de utilizare

Insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri