Baton de Cereale cu Alune de pădure Învelit în Ciocolată 6x30 g

1299 LEI
Cod produs: 8518592

Produs conceput pentru antrenamente de mai puțin de 3 ore, pentru alergare sau mers cu bicicleta.

Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Aromă: Alune de pădure
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Aport energetic

Aport energetic

Asigură energie echivalentă a 133 kcal și 138 kcal în funcţie de aromă.

Deschidere/ închidere

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Se poate transporta în buzunar.

Compoziție

Compoziție

Nu conține ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: siropul de glucoză a fost înlocuit cu cel de orez, iar stratul de ciocolată a fost diminuat. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: nu mai conține ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos.

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce-i folosim. Ne-am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, ne-am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

O nouă rețetă

Știm ce produse folosim și de ce! Spre exemplu, extractul de tocoferol, prezent în mici cantități (<0,05%), ce a fost adăugat în urma înlocuirii uleiului de palmier cu ulei de floarea-soarelui, pentru ca batonul să nu aibă un gust rânced. De altfel, tocoferolul este un extract natural de origine vegetală foarte bogat în vitamina E.

O nouă rețetă și un nou aspect.

Format mult mai practic: pachetul conține 6 batoane în loc de 5. Și pentru o utilizare mai ușoară, am schimbat ambalajul. Astfel se deschide mult mai ușor!

Baton învelit în ciocolată

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Echipa noastră a gândit o nouă formulă. Provocarea: a da mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Anne-Sophie, șef de produs și Clara, responsabil comunicare

Baton conceput pentru antrenamente de intensitate redusă spre medie. Am dorit un produs adaptat la sport, dar și gustos.
Baton învelit în ciocolată. Pentru a nu se topi, trebuie transportat în geantă sau rucsac. În încheiere? "Îmi place combinația de ciocolată neagră și fructe de pădure!"

Compoziție și origine

”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii, în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, mediul înconjurător și sănătatea. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, ușor, ușor.” Batoane fabricate în Spania.

Valoare nutrițională

Valori nutriţionale:100g | 30g (=1 baton)
Valoare energetică: 1926kJ - 459kcal | 579kJ - 138kcal
Grăsimi: 20 g | 6,0 g, dintre care acizi grași saturaţi: 9,0 g | 2,7 g. Glucide: 61 g | 18 g,
dintre care zahăr: 29g | 8,7g. Fibre alimentare: 3,7g | 1,1g.
Proteine: 7,0 g | 2,1 g.
Sare: 0,25g | 0,08g.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton de cereale cu nuci, învelit în ciocolată. Ingrediente: cereale 35,5% (fulgi de ovăz*, făină de grâu*, făină de orez), ciocolată cu lapte 30% (zahăr, unt de cacao, lapte pudră, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia și de floarea-soarelui, extract de vanilie), sirop de orez, ulei de floarea-soarelui, alune de pădure 6 %, zahăr, sare, dextroză, aromă naturală, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de fructe cu coajă, arahide şi sulfiți. Cerealele, ciocolata cu lapte, nuca de cocos nu provin din Spania.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Baton învelit în ciocolată! A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia. 30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timpul efortului fizic. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri