Baton de Cereale Ecosize cu Fructe de Pădure Învelit în Ciocolată 10x30 g

1999 LEI
Cod produs: 8518589

Produs conceput pentru antrenamente de alergare sau ciclism, mai mici de 3 ore.

Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Aromă: Fructe roșii / Ciocolată albă
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Beneficii:

Avantaje produs

Aport energetic

Aport energetic

Asigură energie echivalentă a 133 kcal și 138 kcal în funcţie de aromă.

Deschidere/ închidere

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Se poate transporta în buzunar.

Compoziție

Compoziție

Nu conține ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: siropul de glucoză a fost înlocuit cu cel de orez, iar stratul de ciocolată a fost diminuat. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!

Produse mai sănătoase și responsabile

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

O nouă rețetă

Știm ce produse folosim și de ce! Spre exemplu, extractul de tocoferol, prezent în mici cantități (<0,05%), ce a fost adăugat în urma înlocuirii uleiului de palmier cu ulei de floarea-soarelui, pentru ca batonul să nu aibă un gust rânced. De altfel, tocoferolul este un extract natural de origine vegetală foarte bogat în vitamina E.

O nouă rețetă și un nou aspect.

Format mult mai practic: pachetul conține 6 batoane în loc de 5. Și pentru o utilizare mai ușoară, am schimbat ambalajul. Astfel se deschide mult mai ușor!

Baton învelit în ciocolată...

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii. Echipa noastră a conceput o rețetă nouă. Provocarea: A aduce mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Anne-Sophie, șef de produs și Clara, responsabil comunicare.

Baton conceput pentru antrenamente de intensitate mică spre medie. Am dorit un produs adaptat la sport, dar și gustos. Batonul se poate consuma înainte și după antrenament. Pentru a nu se topi, trebuie transportat în geantă sau rucsac. În încheiere?

Compoziție și origine

”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, a mediului înconjurător șia sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”Batoane fabricate în Spania.

Valoare nutrițională

Valori nutriţionale :100g | 30g (=1 baton)
Valoare energetică: 1887kJ - 450kcal | 566kJ - 135kcal
Grăsimi: 18 g | 5,4 g, dintre care acizi grași: 9,4 g | 2,8 g, Glucide: 65g | 20g , dintre care zahăr: 36g | 11g . Fibre alimentare: 2g | 0,6g.
Proteine: 5,9 g | 1,8 g.
Sare: 0,19g | 0,06g.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton de cereale învelit în ciocolată albă, cu merișoare și căpșuni. Ingrediente: cereale 33,5% (fulgi de ovăz*, făină de grâu*, făină de orez), ciocolată albă 30% (zahăr, unt de cacao, lapte pudră, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia și de floarea-soarelui, extract de vanilie), sirop de orez, căpșuni liofilizate 2%, dextroză, merișoare liofilizate 1%, zahăr, aromă naturală, sare, emulsifiantă: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de fructe cu coajă, arahide şi sulfiți. Cerealele, ciocolata albă, căpșunile liofilizate și merișoarele liofilizate nu provin din Spania.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Baton învelit în ciocolată! A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Gama de băuturi izotonice a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timp ce depuneau efort. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Produse similare

Imagini

Baton de Cereale Ecosize cu Fructe de Pădure Învelit în Ciocolată 10x30 g

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri