Primul Pret Tehnic
Baton de Cereale Clak cu Ciocolată Neagră și Banane 21g
Baton de Cereale Clak cu Ciocolată Neagră și Banane 21g
Baton de Cereale Clak cu Ciocolată Neagră și Banane 21g
Baton de Cereale Clak cu Ciocolată Neagră și Banane 21g

Baton de Cereale Clak cu Ciocolată Neagră și Banane 21g

299 LEI

Produs conceput pentru antrenamente de trail running sau ciclism, mai scurte de 3 ore.

Ai nevoie de un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Aromă: Banană
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin

NOU: RETUR GRATUIT

+ 2 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Aport energetic

Aport de 83 - 88 kcal /baton.

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.

Transportare ușoară

Se poate transporta în buzunar.

Compoziție

Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr, datorită înlocuirii siropului de glucoză, cu siropul de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu asigură un aport energetic.Spre exemplu, am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași, dar mai ales, am eliminat uleiul de plamier.

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este de a crea un produs asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce folosim și de ce. Ne-am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton de cereale

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Astfel, echipa noastră s-a îndreptat către o nouă rețetă, care a adus mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane. Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!

Origine și reglementare

Produs fabricat în Spania. Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001, la data fabricației lotului.

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: eco-responsabilă și mult mai savuroasă!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, protejarea mediului înconjurător și a sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton de cereale cu banane și ciocolată, aromatizat. Ingrediente: Cereale 39% (fulgi de ovăz* 15,3%, porumb 9,8%, făină de grâu* 6%, fulgi din secară*, făină din orez, extract de malț din orz*), sirop de orez, ciocolată neagră 17% (zahăr, pastă de cacao, unt din cacao, grăsimi lactate anhidru, emulsifiant: lecitină de soia și floarea-soarelui, esență de vanilie), ulei de floarea-soarelui, banane 3%, zahăr, ulei de cocos, dextroză, gelifiant: pectină, sare, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de: arahide și fructe cu coajă. Cerealele, bananele și ciocolata neagră nu provin din Spania.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timp ce depuneau efort fizic. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri