Baton de Cereale Banane învelit în ciocolată Clack 6 x 21 g

999 LEI
8562322

Produs conceput pentru antrenamente de mai puțin de 3 ore, pentru alergare sau proba de ciclism.

Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Aromă:

Banană

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 9 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

Asigură energie echivalentă a 79 kcal 88 kcal în funcţie de aromă.

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.

Transportare ușoară

Se poate transporta în buzunar.

Compoziție

Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu sirop de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!

Produse mai sănătoase și responsabile

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton cu cereale

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii. Echipa noastră a conceput o rețetă nouă. Provocarea: A aduce mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu sportivi. Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!

Origine și reglementare

Batoane fabricate în Spania. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.

Nutriția sportivă a viitorului: mai savuroasă și eco-responsabilă

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, a mediului înconjurător șia sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”

Valoare nutrițională

Valori nutriţionale:100 g | 21 g (= 1 baton)
Valoare energetică: 419kJ - 1764kcal | 88kJ - 370kcal
Grăsimi: 13 g | 2,7 g
dintre care acizi grași saturați: 6,6 g | 1,4 g, Glucide: 68g | 14,3g
dintre care zaharuri: 29g | 6,1g
Fibre alimentare: 5g/1,1g
Proteine: 5,1 g | 1,1 g
Sare: 0,27g | 0,06g
*% aport zilnic de referință.

Greutate

0.021 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton de cereale cu banane și ciocolată, aromatizat. Ingrediente: cereale 39% (fulgi de ovăz* 15,3 %, porumb 9,8%, făină de grâu* 6%,fulgi de secară*, făină de orez, extract din malț de orz*), sirop de orez, ciocolată neagră 17% (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, grăsimi din lapte anhidru, emulsifiant: lecitină de soia și floarea-soarelui, extras de vanilie), ulei de floarea-soarelui, banane 3%, zahăr, ulei de cocos, glucoză, gelifiant: pectină, sare, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de: arahide și fructe în coajă tare. Cerealele, bananele și ciocolata nu provin din Spania.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timp ce depuneau efort. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri