Baton Cereale Naturale Clak 6 x 21g

899 LEI
8521976

Produs conceput pentru antrenamentele de ciclism și trail running (mai mici de 3 ore).

Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 8 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

81 kcal / baton.

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.

Transportare ușoară

Se poate transporta în buzunar.

Compoziție

Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu siropul de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: nu mai conține ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos.

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce-i folosim. Ne-am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, ne-am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton de cereale

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Echipa noastră a gândit o nouă formulă. Provocarea: a da mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Compoziție, origine și reglementare.

Batoane fabricate în Spania. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: eco-responsabilă și mult mai savuroasă!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, mediul înconjurător și sănătatea. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, ușor, ușor.”

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton din cereale naturale. Ingrediente: cereale 52% (fulgi de ovăz* 20,3%, porumb 9,5%, fulgi de secară* 9,8%, făină de grâu* 8,2%, făină de orez 4,1%, extras de malt de orz* 0,1%), sirop de orez, ulei de floarea-soarelui, zmeură liofizată %, afine liofizate %, dextroză, zahăr, gelifiant: pectină, sare, emulsifiant: lecitină din soia, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de: lapte, arahide și fructe cu coajă. Cerealele nu provin din Spania.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Gama de batoane de cereale a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
30 persoane au fost invitate să guste din fiecare aromă, în timpul efortului fizic. Produsul a fost validat înainte de comercializare.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri