O nouă rețetă:
Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu sirop de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? Am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!
Produse mai sănătoase și responsabile
"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport.
Origine și reglementare
Batoane fabricate în Spania. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.
Valoare nutrițională
Valori nutriţionale:100g | 21g (=1 baton)
Valoare energetică: 379kcal - 1597KJ | 79kcal - 335KJ
Grăsimi: 6,7 g | 1,4 g, dintre care acizi grași: 0,8 g | 0,2 g, Glucide: 72,0g | 15,0g , dintre care zahăr: 24,0g | 5,0g . Fibre alimentare: 5,9g | 1,2g.
Proteine: 4,6 g | 1,2 g.
Sare: 0,32g | 0,06g
*% aport zilnic de referință.