O nouă rețetă:
Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu siropul de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Spre exemplu, am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași, dar mai ales: am eliminat uleiul de plamier!
Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos
"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs, ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când concepem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce îi folosim. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."
Baton învelit în ciocolată
De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii sportive. Echipa noastră a analizat o nouă formulă. Provocarea: a da mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!
Origine și reglementare
Batoane fabricate în Spania. Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.
În drum spre nutriția sportivă a viitorului: eco-responsabilă și mult mai savuroasă!
Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, a mediului înconjurător șia sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”