Baton Cereale Ciocolată 6 + 2 x21g

999 LEI
8602942

Produs conceput pentru antrenamente de mai puțin de 3 ore, pentru alergare sau proba de ciclism.

Dorești un baton de cereale de calitate, pentru sport? Înainte, în timpul sau după antrenamente, bucurați-vă de un baton de cereale ce nu conține ulei de palmier.

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 9 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Aport energetic

Aport de 83 kcal / baton.

Deschidere/ închidere

Deschidere rapidă, datorită sistemului Clak.

Transportare ușoară

Se poate transporta în buzunar.

Compoziție

Conține 5 cereale: ovăz, grâu, porumb, secară și orez. Fără ulei de palmier.

Informații tehnice

O nouă rețetă:

Îți propunem un baton de cereale cu puțin zahăr: datorită înlocuirii siropului de glucoză cu sirop de orez. Am eliminat toți aditivii și ingredientele ce nu aduc un aport energetic. Câteva exemple? am înlăturat sorbitolul, caramelul aromat și esterii de zahăr ai acizilor grași și mai ales: fără ulei de plamier!

Anne-Sophie, șef de produs la Aptonia, ne vorbește despre dorința de a concepe un produs mai sănătos.

"Când citim conținutul unui produs, descoperim multe ingrediente pe care noi nu le folosim în bucătărie. Ideea este crearea unui produs ce este asemănător cu ce gătim acasă. Desigur, când producem alimente sportive sunt necesari anumiți aditivi, dar știm ce și de ce folosim acești aditivi. Am dorit un produs adaptat pentru sport. Și pe lângă acest lucru, am dorit să fim responsabili față de natură și nu am mai folosit ulei de palmier."

Baton învelit în ciocolată...

De ce o nouă rețetă? Pentru a avea un produs mai sănătos, responsabil față de mediu și adaptat practicii. Astfel, echipa noastră s-a îndreptat către o nouă rețetă. : Am adus mai multă valoare produsului. Am testat produsul împreună cu 400 de persoane! Rezultatul: un baton plin de nutrienți, fără ulei de palmier!"

Origine și reglementare

Batoane fabricate în Spania. Norma antidopaj? Produsul este conform cu norma antidopaj AFNOR NF V94-001 la data fabricației lotului.

În drum spre nutriția sportivă a viitorului: eco-responsabilă și mult mai savuroasă!

Aube, persoana responsabilă de ingrediente: ”Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, mediul înconjurător și sănătatea. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, ușor, ușor.”

Greutate

0.021 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Baton de cereale cu ciocolată, aromatizat. Ingrediente: 46% cereale (fulgi de porumb* 15,5%, făină de grâu, fulgi de porumb (porumb, sare, extract din malţ de orz) făină de orez*, sirop de glucoză, ciocolată 11,2% [ciocolată cu lapte 8,1% (zahăr, lapte praf, unt de cacao, masă de cacao, zer pudră (lapte), lapte praf degresat, emulgator: lecitină de soia), ulei de floarea-soarelui, dextroză, cacao cu conținut redus de grăsime, zahăr, gelifiant: pectină, sare, emulsifiant: lecitină din soia, aromă naturală, antioxidanţi:extract bogat în tocoferol. *Conține gluten. Poate conţine urme de: arahide și fructe cu coajă. Cerealele și merele nu provin din Spania.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc răcoros şi uscat.

TESTE

Gama de băuturi izotonice a fost dezvoltată în laboratoarele Aptonia.
Produsul a fost testat de 30 de persoane.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri