Batoane proteice cu ciocolată și praline X4

3499 LEI

Produs conceput pentru a se consuma după antrenamente sau în orice moment al zilei.

Înlocuiește shake-ul cu un gust crocant, cu noul WHEY CRUNCH BAR! Ia batonul pretutindeni!

Aromă: Praline
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin

NOU: RETUR GRATUIT

+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Dezvoltare şi întreţinere musculară

Proteinele contribuie la menţinerea şi creşterea masei musculare.

Informații tehnice

De ce să consumăm batoane de proteine?

Uitaţi de gustările adesea bogate în grăsime şi slabe în proteine!
Un sportiv trebuie să fie riguros cu alimentaţia sa şi igiena, astfel că batonul conţine 23 g proteine (proteinele participă la susţinerea şi dezvoltarea musculară).

Batoanele sunt o adevărată sursă de energie, deoarece conţin 20,2g glucide.

De ce să consumăm batoane de proteine?

Pot înlocui shake-ul de după antrenamente. Deși shake-ul Whey are avantajul de a se asimila mai repede, aceste batoane bogate în proteine permit susţinerea şi dezvoltarea musculară. Puteţi lua un baton pe post de gustare. Veţi fi mulţumit!

Pot să consum aceste batoane dacă vreau să pierd în greutate?

Batonul nu înlocuieşte o masă. Acesta nu trebuie să înlocuiască alimentaţia normală. Susţine dieta şi ajută la dezvoltarea musculară. Dacă sunteţi într-o perioadă de pierdere în greutate, nu uitaţi că batoanele conţin o cantitate deloc neglijabilă de glucide.

Sfaturi de utilizare


În completarea activităţii fizice, este importantă alimentaţia variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În caz de consum prelungit (> 2 luni), cereţi sfatul unui medic. Contraindicat în caz de insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se respecta doza zilnică recomandată. Se recomandă hidratarea consecventă.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Proteine din soia (26%) proteine din late (17%), sirop din glucoză-fructoză, înveliş de ciocolată cu lapte (11%) (zahăr, unt de cacao, lapte pudră, cacao, pudră din lactoză, emulsifiant: lecitină din soia, aromă naturală de vanilie), fructoză-oligozaharide, gelatină hidrolizată, amidon, ulei de floarea-soarelui, sirop de fructoză, fructoză, umectant: glicerol, pudră de praline (1,8%) (nuci, zahăr), arome, nuci (1,3%) , zahăr, sare, stabilizator: carbonat de calciu, emulsifiant (lecitină de soia, esteri ai zaharozei cu acizi graşi), antioxidant alfa-tocoterol Poate conține urme de: gluten, ouă, arahide, coajă de fructe, sulfiți.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat, la 16-18°C.

Restricții de utilizare

Insuficienţă renală sau hepatică, gravide, persoane sub 14 ani.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri