Baterie ENERGIE MARINE 110AH

69999 LEI

Produs conceput pentru alimentarea ambarcațiunilor cu motoare electrice.

Bateria cu descărcare lentă Energie Marine + 12v 110Ah este special concepută pentru utilizare pe ambarcațiuni de navigație sau de pescuit.

Disponibil doar în magazin
Ridicare gratuită din magazin

NOU: RETUR GRATUIT

+ 699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Putere

Rezervă importantă de energie pentru o utilizare intensivă la pescuit.

Etanșeitate

Complet etanșă.

Transport

Mâner central inclus, pentru transportare ușoară.

Informații tehnice

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiuni:
Lungime: 330mm/ Lățime: 173mm/ Înălțime: 240mm.
Bateria este prevăzută cu un dispozitiv opritor de flacără integrat.
Greutate: 23,5 kg.
Pentru a ușura transportul, bateria este prevăzută cu un un mâner integrat.
Este complet etanșă.

TENSIUNE

Tensiune: 12 VOLȚI.
Tensiunea se referă la o mărime electrică care se măsoară între două borne ale bateriei și care dă naștere unui curent electric.

PUTERE

Bateria trebuie să aibă forța necesară încât să reziste cât mai mult timp cu putință, chiar dacă este utilizată la maximum (deplasări, pescuit din barcă etc.). În acest caz, această baterie cu descărcare lentă, de 110 AH este perfectă pentru că, cu cât este mai puternică, cu atât va rezista la șoc.
Pentru sesiunile de pescuit la crap, de mai multe zile, este nevoie de mai multe baterii, dacă le utilizați intensiv - 3-4 baterii pentru o săptămână.

TRUCURI

Rezistență în timp: rezistă de 2 ori mai mult decât o baterie clasică. Pentru a crește durata de viață a bateriei, nu o lăsați niciodată să se descarce complet.

RECOMANDĂRI

Pentru a evita interferențele, evitați să conctați motorul la aceeași bateria, precum sonarul. Pentru acesta din urmă, utilizați o baterie mică Yucel Y7-12 prevăzută cu acest efect. Capacitatea ei, odată încărcată, este foarte importantă, ca sonarul să funcționeze.

CUM FUNCȚIONEAZĂ BATERIA?

Bateria produce electricitate, datorită reacțiilor chimice ale plăcilor de plumb scufundate într-o soluție cu acid sulfuric.
Atunci când reacția dispare, este suficientă intrarea în contact cu tensiunea electrică pentru a regenera soluția. După fiecare utilizare, încărcați bateria cu încărcătorul SCZ15.
În momentele în care nu utilizați bateria, repetați totuși procedura de reîncărcare cu încărcătorul SCZ15 la fiecare 3 luni.

DESCĂRCARE LENTĂ

Utilizări lungi, constante, echilibrate și fără fluctuații. Plăcile de plumb prezente în această baterie sunt mai groase și mai puțin numeroase, cu mai puțin schimb de eletroliți. Capacitatea bateriei este, deci, importantă pe termen lung.

CALCUL AL AUTONOMIEI BATERIEI

Autonomia motorului depinde de puterea bateriei și de curentul consumat de motor. De exemplu, un motor de 55 lbs consumă (la viteză maximă) 70A alimentate de o baterie de 110 Ah:

Autonomie = puterea bateriei/curent consumat = 1.50 h (o oră și 30 de minute)
Autonomie atunci când funcționează, deci, la viteză maximă.

CARE ESTE PUTEREA UNEI BATERII?

Puterea reprezintă cantitatea de electricitate pe care o poate depozita bateria. Capacitatea se exprimă în amperi/oră (Ah). Exprimă, în teorie, intensitatea maximă a curentului pe care o baterie este capabilă să o ofere timp de o oră.

RESTRICȚII DE UTILIZARE

-Bateria a fost concepută pentru a fi folosită la motoarele electrice, pentru pescuit, ocazional;
-Nu este recomandată pentru alte utilizări - panouri solare, rulote etc.
-Dacă doriți o folosiți în alt scop, vă recomandăm să nu o achiziționați;
-Nu se va acceptă returul pentru bateriile folosite în alt scop decât cel pentru care au fost concepute!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

O baterie trebuie depozitată, dacă este posibil, într-un loc uscat, la 15-20 de grade. Evitați temperaturile prea joase. Reîncărcați la fiecare 3 luni dacă este posibil.

Opinii clienți

Loading