Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru

16999 LEI
8493720

Produs conceput pentru a vă însoți în timpul drumețiilor lungi în natură.

Plecați într-o călătorie sau în drumeție și aveți nevoie de un băț ușor și compact? Cel mai compact și rezistent din gamă!

Culoare:

Negru / MARO

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Prindere ergonomică

Mâner din spumă densă 3D. Capăt alungit, moale. Capăt moale.

Reglabil

Blocare externă.Ajustare precisă și rapidă.De la 110 cm la 130 cm.Pliat: 36 cm.

Compactare

Băț 5 segmente, polivalent. Lungime pliat: 36 cm. Lățime pliat: ~ 6 x 6 cm;

Rezistenţă

Aluminiu 7075-T6. Diametru tub 20/18/16/16/16mm.Vârf din tungsten.

Compatibilitate

Rozetă de vară inclusă.Numeroase accesorii și piese de schimb sunt disponibile.

Greutate

275 g/băț.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Proiectat și validat în întregime de noi, la poalele masivului Mont Blanc, cu o echipă de pasionați, practicanți de trekking, pe trasee precum: Turul Mont Blancului, Munții Atlas din Maroc, Turul din Tenerife. Durabilitatea acestui băț a fost validată în cadrul unui test de durabilitate de 550km în Canare și Pirinei (GR10).

De ce am lucrat în special pe durabilitate?

Puteți profita de calmul spațiilor deschise care vă duc cât mai departe de civilizație. Mai mult, vă puteți căra lucrurile timp de mai multe zile. Puteți conta pe rezistența pe care o asigură bețele.Am optat pentru tuburi extinse, din aluminiu de înaltă calitate. Am securizat zona push-pin printr-o întăritură la interior. Acest model suportă 560 N (~56 kg) per băț, date din testul de compresie (suport pe axa tijei).

De ce am pus accent pe compactare?

Pentru a ajunge la locul de unde pornește traseul, veți fi nevoit să luați mijloace de transport.Va trebui, de asemenea, să luați o multime de materiale în rucsac.Prin urmare, este mult mai convenabil să aveți bețe mici.Odată pliate, aceste bețe au loc în buzunarul lateral al rucsacului de trekking.

Cum ne-am imaginat mânerul?

Am folosit spumă EVA, material moale, ideal pentru a absorbi transpirația, dar și foarte rezistent.Prindere ușoară. Mânerul este cel mai confortabil din gamă, cu forma sa rotunjită alungită și materialul moale.Acesta asigură o prindere foarte bună în partea de sus. În cele din urmă, am adăugat o curelușă cu grosime și cusături reduse.

Reglarea bățului la lungimea corectă

Pentru utilizarea bățului: depliați bățul până push-pin-ul face "clic". Consultați manualul prinsă de băț.Pentru reglarea lungimii: Antebraţul mâinii cu care se ţine bățul trebuie să fier perpendicular cu braţul aflat pe lângă corp.
- Deschideți maneta exterioară pentru blocare;
- Glisați tubul până la lungimea dorită;
- Reînchideți maneta;
Nu depășiți semnul STOP, pentru a evita ca bățul se rupă.

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă. Dacă veți constata că bățul nu este suficient de ferm, rotița de blocare trebuie reglată.Deschideți maneta și înșurubați butonul cu un sfert de tură sau chiar cu o jumătate. A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bățului permite prelungirea duratei de viață a acestuia. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bățul și ștergeți-l. Curățați-l și de praf sau noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bățul. Nu recomandăm ungerea bățului.

De ce vindem bețele de drumeție la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată. Pe de o parte, din motive de utilizare. Unele persoane doresc să folosească un singur băț. Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să cumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat și adaptate acestui model.

Interesul de a cumpăra bețe de drumeție Forclaz este pentru a putea beneficia de o gamă largă de accesorii compatibile și piese de schimb. Astfel, vă puteți bucura cât mai mult timp de bățul de drumeție. Vârfuri băț drumeție: cod 8580865
Ronzete vară: cod 8503854. Rozete iarnă:cod 8503857
Vârf de înlocuire: cod 8577676

Garanție

2 ani

Greutate

0.275 kg
Pe băț

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Mâner/Coadă 100% Aluminiu Mâner 100% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, fără a strânge sistemele de reglare, astfel încât să nu rămână tensionate, pentru a le păstra puterea de strângere.

TESTE

Pentru a ne asigura că bățul este adaptat pentru drumeție la munte, l-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, prin reproducerea de solicitări repetate (compresie, flexiune în 3 puncte etc.) până la ruptură. Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție, pentru a asigura un nivel de calitate constant.

Aprobat de

Pe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc.
În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 550 GR10km.

Produse similare

Imagini

Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru
Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru
Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru
Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru
Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru
Băț Ultra-Compact Trekking MT900 Negru

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri