Băț Ergonomic Drumeție MT100 Verde

5999 LEI
8492339

Produs conceput pentru a oferi siguranță și confort optim în timpul drumețiilor pe teren accidentat.

Un nou tip de prindere în mână, tip baston, foarte confortabil pe termen lung. Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin.

Culoare:

Verde Măslină

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Prindere ergonomică

Pe deasupra (tip baston). Băț aliniat cu brațul, fără risc de luxație.

Reglabil

Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin. 90/95/100/105/110 cm.

Compactare

3 segmente telescopice. Lungime pliat: 58 cm. Lățime pliat: ~ 12 x 5 cm.

Rezistenţă

Aluminiu 6061-T6. Diametru tub 20/18/16mm.Vârf din tungsten.

Compatibilitate

Rozetă de vară și capăt inclus. Sunt disponibile accesorii și piese de schimb.

Greutate

240 g/ băț.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Complet conceput și validat de noi. Acest model folosește cadrul bățului A200. Am păstrat sistemul push-pin și tuburile supradimensionate. De ce am propus această prindere în mână, pe deasupra? Am constatat că prinderea în mână clasică nu era potrivită pentru toată lumea, mai ales pe termen lung. Am conceput acest băț un pic diferit, care reduce riscul de luxație și repartizează mai bine efortul pe braț, deoarece acesta este aliniat cu axul bățului.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

brațul lăsat pe lângă corp trebuie să fie aproape drept sau ușor îndoit. Lungimea este mai mică decât la un băț clasic. Pentru acest lucru: - trageți de elementul din partea de jos până când push-pin-ul (buton metalic) este complet blocat;
- culisați tubul din mijloc până când ajungeți cu butonul push-pin superior la nivelul găurii dorite;
- ajutați-vă de liniile imprimate pe tuburi, pentru a alinia butonul push-pin cu găurile.
Nu depășiți niciodată linia STOP, pentru a evita riscul de rupere a bățului.

Recomandări de utilizare

Bățul de drumeție este conceput pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bățului în poziție strânsă. A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună. Pe unii utilizatori îi deranjează șuieratul care poate apărea temporar atunci când vântul pătrunde în orificiile de reglare.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați-le și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Vă recomandăm să nu ungeți bețele.

De ce vindem bețele de drumeție la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată. Pe de o parte, din motive de utilizare. Unele persoane doresc să folosească un singur băț. Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să cumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Garanție

2 ani

Greutate

0.24 kg
Pe băț

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Mâner/Coadă 100% Aluminiu Mâner 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, fără a strânge sistemele de reglare, astfel încât să nu rămână tensionate, pentru a le păstra puterea de strângere.

TESTE

Pentru a ne asigura că bățul este adaptat pentru drumeție la munte, l-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, prin reproducerea de solicitări repetate (compresie, flexiune în 3 puncte etc.) până la ruptură. Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție, pentru a asigura un nivel de calitate constant.

Aprobat de

Pe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, putem valida aspecte precum confortul, reglarea, vibrațiile. În cele din urmă, rezistența este validată și de o misiune de testare a durabilității care poate ajunge la peste 500 km.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri