Băţ ergonomic drumeţie în natură A300 verde

5499 LEI
Cod produs: 8492339

Produs conceput pentru a oferi siguranță și confort optim în timpul drumețiilor.

Un nou mod de a mergeCu un mâner de tip baston, foarte confortabil pe termen lung.Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Verde Măslină
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Prindere ergonomică

Prindere ergonomică

De deasupra (tip baston). Bățul trebuie aliniat cu brațul.

Reglabil

Reglabil

Sistem de reglare simplu și sigur Push Pin. 90/95/100/105/110 cm

Greutate

Greutate

240 g/ băț.

Compactare

Compactare

3 segmente. Lungime pliat: 58 cm.Lăţime pliat: Ø 12 x 5 cm.

Rezistenţă

Rezistenţă

Aluminiu 6061-T6. Diametru tub 20/18/16mm. Vârf din tungsten.

Compatibilitate

Compatibilitate

Capăt de vară inclus, vârful poate fi înlocuit.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Complet proiectat și validat de noi.Acest model preia șasiul A200.Am păstrat sistemul push-pin și modelul tuburilor. De ce propunem această preluare de sus în jos?Am descoperit că mânerul tradițional nu este potrivit pentru toată lumea, în special în timp.Astfel am creat acest băţ puțin diferit, care asigură confort la încheietură și permite distribuirea corectă a efortului.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Reglaj diferit de cel al beţelor clasicebrațul de-a lungul corpului ar trebui să fie aproape drept sau ușor îndoit.Prin urmare, lungimea este mai scurtă decât a unui băţ clasic.Pentru reglarea lungimii: apăsați pe buton, faceți tubul să culiseze până ajungeți la lungimea dorită.Pentru reperare mai ușoară, folosiți linia imprimată pe tubul de jos, pentru alinierea butoanelor cu orificiile. Nu depășiți semnul STOP, pentru a evita ca bățul se rupă

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă.A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Nu recomandăm să ungeți bețele.

De ce se vinde la bucată?

Am ales să vindem beţele la bucatăDin motive de utilizare.Unele persoane doresc să folosească un singur băţ. Acest fapt răspunde nevoilor acestora.Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să răscumpărați unul singur în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat, potrivite pentru acest model

Capete flexibile: ref. 8503858.
Rozete vară: ref. 8503854.
Rozete iarnă: ref. 8503857
Vârf de înlocuire (disponibil 2020): ref. 8577675

Garanție

2 ani

Greutate

0.24 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Shaft 100% Aluminiu Mâner 90% Polipropilenă, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

În timpul depozitării, slăbiți elementele de strângere.A se păstra la loc uscat.

TESTE

Pentru a ne asigura că bețele sunt adaptate pentru drumeție la munte, le-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, pentru a verifica rezistența la compresie, flexiunea în 3 puncte, dar și rezistența la ruptură.Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.

Aprobat de

Teste pe terenPe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc. În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 500 km.

Produse similare

Imagini

Băţ ergonomic drumeţie în natură A300 verde
Băţ ergonomic drumeţie în natură A300 verde
Băţ ergonomic drumeţie în natură A300 verde

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri