Băţ Drumeţie MT500 All Season Roşu

8999 LEI

Produs conceput pentru drumeție, practicare regulată. Băț potrivit pentru tot timpul anului. Potrivit pentru: drumeție, trekking, drumeție cu rachete de zăpadă.

Băț potrivit atât pentru drumeție pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară, cu structură rezistentă, din aluminiu, cu 2 segmente și reglare rapidă. Are o mărime maximă, mâner alungit și rozete adaptate în funcție de sezon.

Culoare: Roșu cărămiziu
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Prindere ergonomică

Mâner din spumă densă 3D. Foarte lung. Mâner confortabil. Capăt moale.

Reglabil

Blocare externă.Ajustare precisă și rapidă.105 cm - 135 cm.

Compactare

2 segmente. Lungime pliat: 77 cm. Lățime pliat: aproximativ 5 cm.

Rezistenţă

Aluminiu 7075-T6. Diametru tub 18/16mm. Vârf din tungsten.

Compatibilitate

Rozetă de vară și iarnă inclusă. Numeroase accesorii și piese de schimb sunt disponibile.

Greutate

260 g/băț.

Informații tehnice

Dezvoltarea produsului

Conceput și validat la sediul nostru, aflat la poalele masivului Mont Blanc.Sistem de strângere cu blocare externă, pentru reglare precisă și rapidă. Am proiectat un mâner care permite mai multe tipuri de prindere: de-a lungul tubului, pentru urcare, de curelușă, pentru sprijin eficient, de capăt, pentru coborâre. Am folosit cel mai bun aluminiu 7075-T6 și o structură simplă și rezistentă, cu 2 segmente.

Reglarea bețelor la lungimea corectă

Antebraţul mâinii cu care se ţine bățul trebuie să fier perpendicular cu braţul aflat pe lângă corp. Pentru acest lucru: - deschideți maneta de blocare externă;
- glisați tubul până la lungimea dorită;
- închideți maneta.
Nu depășiți niciodată linia STOP, pentru a evita riscul de rupere a bățului.

Recomandări de utilizare

Bețele de drumeție sunt concepute pentru a vă ajuta să vă echilibrați, să vă propulsați și să vă repartizați uniform efortul între brațe și picioare. Pentru mai multă siguranță, verificați, atât înainte de a pleca, cât și la intervale regulate, menținerea bețelor în poziție strânsă. Dacă veți constata că bățul nu este suficient de ferm, rotița de blocare trebuie reglată.Deschideți maneta și înșurubați butonul cu un sfert de tură sau chiar cu o jumătate. A nu se prinde de rucsac pe timp de furtună.

Recomandări de întreţinere

Întreținerea corectă a bețelor permite prelungirea duratei de viață a acestora. După utilizare, dacă observați că a pătruns apă în interior, demontați bețele și ștergeți-le. Curățați-le și de praf, noroi, cu o perie moale, uscată sau cu o pensulă. După uscare, puteți reasambla bețele. Vă recomandăm să nu ungeți bețele.

De ce vindem bețele de drumeție la bucată?

La Decathlon, am decis să vindem bețele de drumeție / trekking la bucată. Pe de o parte, din motive de utilizare.Unele persoane doresc să folosească un singur băț.Pe de altă parte, dacă unul dintre bețe se rupe, vă permite să cumpărați un singur băț în loc de o pereche completă.

Accesorii vândute separat și adaptate acestui model.

Bețele de drumeție Forclaz beneficiază de o gamă largă de accesorii și piese de schimb compatibile. Astfel, vă puteți bucura de ele cât mai mult timp posibil. Vârfuri băț drumeție: Rozete iarnă: Ref: 8580865
Ronzete vară: Rozete iarnă: Ref: 8503854. Rozete iarnă:Rozete iarnă: Ref: 8503857
Vârf de înlocuire: Rozete iarnă: Ref: 8577676.
Sistem de blocare de înlocuire: Rozete iarnă: Ref: 8642202

SĂ NU UITĂM DE SIGURANȚĂ

Echipați-vă cu hărți, busole și/sau GPS și un detector de victime ale avalanșelor, o lopată și o sondă. Aceste 3 elemente le permit celorlalți să vă găsească dacă sunteți victimele unei avalanșe sau vă permit să îi găsiți pe alții. Și nu uitați niciodată care sunt acțiunile de siguranță.

Garanție

2 ani

Greutate

0.26 kg
Pe băț

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Shaft 100% Aluminiu Mâner 100% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

În timpul depozitării într-un loc uscat, slăbiți elementele de strângere.

TESTE

Pentru a ne asigura că bețele sunt adaptate pentru drumeție la munte, le-am testat pe teren. În timpul dezvoltării produsului, fiecare model este testat în laborator, pentru a verifica rezistența la compresie, flexiunea în 3 puncte. Testăm materialele și separat, în timpul procesului de producție. Produsul este testat în mod consecvent și în timpul procesului de producție.

Aprobat de

Pe lângă testele pe teren, Théo, inginerul nostru de test, se asigură de fiecare dată că toate modelele trec și prin testele de laborator. Astfel, validăm confortul, reglarea ușoară, vibrațiile etc.
În timpul testelor pe teren, validăm rezistența produsului pe o distanță de 500 km.

Produse similare

Imagini

Băţ Drumeţie MT500 All Season Roşu
Băţ Drumeţie MT500 All Season Roşu
Băţ Drumeţie MT500 All Season Roşu

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri