AQUABIKE TURBO Roșu

3.52990 LEI

Produs conceput pentru Aquabike.

Doriți să vă crești anduranța și să vă lucrați musculatura picioarelor? Aquabike Turbo vă oferă un sistem dublu de rezistență, ideal pentru exerciții cardio, precum și pentru lucrarea musculaturii.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Reglabil

Reglabil

Ghidonul și șaua se reglează în înălțime.

Greutate

Greutate

15,9kg.

Informații tehnice

Kit

Suport bidon: pentru a vă hidrata în timpul antrenamentului. Bidon izoterm 0.6L: perete dublu, pentru menținerea lichidelor calde sau reci, timp de mai multe ore. Capac sport, cu muștiuc adaptat, pentru a bea doar cu o singură mână. Închidere ermetică. Siguranță alimentară: 0 bPA, 0 ftalați, 0 toxine. Șa confortabilă: design unisex, limitează frecarea.

Cadru din aluminiu anodizat

Aluminiul are calitatea principală de a fi un material foarte ușor (de două ori mai ușor decât inoxul). Aceasta este prevăzută cu un program cu două capacități importante, Poolstar: calitatea marină. Bicicleta are un design colorat, iar culorile au fost selecționate, pentru a rezista în timp.

Pedale cu rezistență reglabilă

Pedalele ADS sunt prevăzute cu un sistem ce permite creșterea nivelului de rezistență din poziția de șezut. Cu clapeta închisă, vă bucurați de o rezistență ușoară pentru încălzire, iar cu clapeta închisă, dublați efortul, pentru un antrenament mai intens și lucrarea musculaturii. Acesta lucru constituie un avantaj pentru modularea efortului și adaptarea acestuia la nevoile personale.
Puteți utiliza produsul cu picioarele goale, pentru un plus de confort.

Rezistență

Sistemul hidraulic cu 5 elemente fixe, de pe pedalier, asigură o rezistență mai intensă pentru lucrarea musculaturii, precum și realizarea de exerciții cardio.Efortul crește în funcție de cadența pedalajului, ceea ce permite o adaptare instantanee pentru orice tip de exercițiu muscular.Este simplu de utilizat și eficientă, cu un design plăcut.

Reglaje complete

Corporal: reglare în înălțime a șeii și ghidonului
Nivel de apă: reglarea în înălțime a picioarelor bicicletei.

Compatibilitate piscină și adâncime piscină

Adâncime:110 - 150cm.
Dimensiune bicicletă. L 55 cm x l 103 cm x H 140/170 cm
Compatibilă cu toate suprafețele: piscină clasică, piscină cu mozaic. Tratament cu clor, tratament cu brom, electroliză cu sare.

Confort de utilizare

Șaua ergonomică a fost concepută unisex, pentru a limita frecarea și pentru a fi confortabilă. Pedalele cu spumă se pot utiliza cu picioarele goale.Chingile pedalelor sunt căptușite cu spumă.

Evacuarea apei

Drenaj rapid: Grație cadrului perforat, bicicletele noastre asigură o evacuare rapidă a apei. În câteva secunde acestea se golesc de apă, pentru a facilita scoaterea din piscină.

Roți din silicon și ventuze pentru stabilitate

Roțile siliconate sunt rezistente, pentru a facilita instalarea bicicletei în piscină. Pentru optimizarea siguranței și a unui mod simplu de utilizare, accentul a fost pus pe calitatea rulmenților, care îmbunătățesc fluiditatea deplasării. Ventuzele albe, din silicon, asigură o stabilitate excelentă și o aderență optimă pe sol.

Greutate kg

15,9 kg.

Ergonomie

Erogonomia bicicletei Turbo este mai sportivă: sunteți mai bine poziționat/ă pentru solicitarea mușchilor în timpul efortului.

Garanție

2 ani cadru & piese metalice 6 luni piese de uzură

Compoziție/ Recomandări

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se clăti bine înainte de a fi depozitată pentru o perioadă lungă de timp.

Video

Opinii clienți

Loading