INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Oxelo

MARCA OXELO

Marca Oxelo a fost înființată în departamentul de sporturi pe roți din Decathlon, în anul 2008 și a evoluat rapid spre o marcă care produce echipament pentru mersul pe role, cu trotineta sau skateboardul.

ECHIPA OXELO

Obiectivul echipei Oxelo este să ajute cât mai multe persoane să descopere sporturile pe roți și să încurajeze mobilitatea urbană, prietenoasă cu mediul înconjurător, prin producerea de echipament calitativ și accesibil.

MISIUNEA OXELO

Oxelo este o marcă construită pentru a fi pe placul pasionaților de sporturi pe roți, de culturi diferite și misiunea principală a acesteia este să creeze produse inovatoare, accesibile și ușor de folosit de către utilizatori, indiferent de nivelul lor de practică.

Așadar, echipa Oxelo își dorește să ajute cât mai multe persoane să se deplaseze mai rapid prin oraș, să îl exploreze într-un fel inedit, să facă mișcare și să se distreze în timpul deplasărilor cotidiene.

GAMA NOASTRĂ

Gama noastră le permite pasionaților de sporturi pe roți să se bucure de echipament care să corespundă nevoilor lor, la cel mai bun raport calitate-preț. Acesta este, de exemplu, cazul încălțămintei Vulca 100, un produs tehnic, din piele rezistentă, cu talpă 100% din cauciuc, cusături duble și talpă lipită, ideală pentru toate stilurile de skateboarding, precum și al skateboardurilor Yamba, Yamba Big și Yamba Wood, adaptate pentru fiecare nivel de practică: au o greutate redusă, sunt ușor manevrabile și disponibile într-o varietate de stiluri și culori.

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră, compusă din pasionați de sporturi pe roți, este atentă la părerile utilizatorilor, reinventează, îmbunătățește gama de produse și, în plus, te încurajează să oferi feedback, să ne împărtășești experiențele tale pe role/trotinetă/skateboard și să îți imaginezi cum ai vrea să arate produsele noastre în viitor, astfel încât noi să inovăm pentru tine și să îți oferim cel mai bun echipament.

Mărcile create de Decathlon

Fiecare sport sau grup de sporturi dispune de o marcă pasiune, creată și deținută de Decathlon. Membrii echipei sunt sportivi pasionați și au ca viziune dezvoltarea celor mai bune produse pentru ca toată lumea să practice sport. În prezent, peste 40 de echipe ale mărcilor proprii sunt responsabile de proiectarea viitorului sportului fiecăruia.