KUIKMA

Overgrip Padel Pro

2499 RON
Ref. : 8560270

Produs conceput pentru padel. Plăcut la atingere și confortabil. Excelentă absorbție a transpirației.

Structură antiderapantă și ultra-elastică, ce garantează un compromis excelent între aderență, confort și senzații. Grosime de aproximativ 0,6 mm. Durabilitate mare și utilizare simplă.

Culoare: Alb

Ridicare gratuită din magazin

+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

    Beneficii:

    Avantaje produs

    Confortul utilizatorului

    Textură ultra-elastică, pentru confort optim.

    Aderență

    Structura anti-derapantă îi asigură aderență excelentă.

    Utilizare

    Decupat la ambele extremități pentru a facilita lipirea.

    Informații tehnice

    Caracteristici ale overgripului Padel

    Pe fiecare rachetă se află un grip original care permite, între altele, evitarea alunecării mâinii în momentul impactului mingii la lovitură. Însă un singur grip original nu este suficient adesea. Astfel, overgripul este o bandă adezivă situată în jurul gripului deja prezent pe mâner. Banda este prevăzută cu o față adezivă și cealaltă cu o textură aderentă, pentru a conferi stil rachetei tale, precum și jocului tău, păstrând senzația schimburilor tale.

    Avantajele utilizării overgripului

    Avantajele cele mai importante ale overgripului sunt: protecție (protejarea gripului original și a mânerului în sine, pentru a crește durabilitatea rachetei tale). Aderență (aderența mâinii în timpul lovirii mingii). Absorbția umidității (este compus din mici orificii, situate pe fața exterioară, ce conferă o absorbție mai bună a transpirației mâinilor).Adaptarea mânerului (îngroșarea mânerului rachetei sau în cazul în care ai ales o mărime mică).

    O metodă simplă pentru alegerea mărimii gripului padel

    Metoda cea mai frecventă pentru a determina mărimea gripului constă într-un spațiu de aproximativ 0,5 cm între degetul mijlociu și baza degetului mare, atunci când ții racheta în mână. Pentru asigurarea mărimii, poziționează degetul arătător în acest spațiu, dacă rămâne spațiu liber, atunci mânerul este foarte mic. Pe de altă parte, dacă acesta nu are loc, ai nevoie de un grip mai mare.

    Garanție

    2 ani

    Compoziție/ Recomandări

    Compoziție

    Mâner rachetă 100% Poliuretan

    TESTE

    Centrul nostru de cercetare se află la Alcobendas, în Spania. Rolul acestuia este de a identifica nevoile utilizatorilor pentru a concepe apoi produse în centrul de concepere din Franța.
    Prototipurile sunt testate pe teren de padel de către utilizatori. Rezistenţa acestora este testată în laboratorul din centrul nostru de concepere. Acest lucru permite validarea produselor noastre, asigurând calitatea acestora.

    Aprobat de

    Grip-ul nostru OVERGRIP PRO KUIKMA PR990 a fost validat de către Horacio Alvarez Clementi. Datorită experienţei sale (fost nr. 1 mondial şi coach international), Horacio ne împărtăşit din exigenţele sale. Acest lucru ne-a permis să creăm un produs care să corespundă nevoilor jucătorilor profesioniști.

    Opinii clienți

    Întrebări și răspunsuri