INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8384731
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI DE CORECTARE DRUMEȚII

Lentilă Corectoare Ochelari de Soare Cat.3 Dioptrie -2,5 pentru Rama HKG OF 560 QUECHUA

QUECHUA
Conceput pentru: drumeție, pe vreme însorită. Persoane care suferă de miopie. Lentilă din policarbonat, foarte rezistentă la impact ! Lentilă corectoare, polarizată, categoria 3. Reduce refexiile ! Lentilă corectoare pentru rama HKG OF 560!

Avantaje

Adaptare la vedere Y Lentile corectoare pentru miopie -2,5 sau 250.
Polarizant Y Reduc până la 90% din lumina reflectată și asigură confort.
Protecție solară Y Lentile 100% anti-UV, categoria 3.

Informații tehnice

Lentilă

Categoria 3:permite pătrunderea de 8% până la 18% lumină, filtru 100% protecție UV. Polarizare : reduc până la 90% din razele reflectate pe plan orizontal. Filtrul polarizant asigură confort. Clasa optică 1 : Policarbonat rezistent la impact. Geometrie : formă sferică - Bază 6:
În conformitate cu normele : ISO 12312-1

Detalii

Compoziție
Lentile
100.00% Policarbonat
Cadru
100.00% Poliamidă 12 (PA 12)
Recomandări de întreținere A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor.. În caz de stropi pe lentile, a nu se curăța lentila în timp ce este uscată: se trece mai întâi sub un jet de apă..
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Etuiul este folositor ! Etuiul protejează ochelarii de zgârieturi, şocuri şi spargere.
Restricții de utilizare: Nu se recomandă persoanelor cu astigmatism.

Angajamentele noastre

Aprobat de Aceşti ochelari respectă normele:ISO 12312-1
Testare produs Toate produsele noastre sunt testate în condiţiile de utilizare pentru care au fost concepute. Echipele care au conceput acest produs, şefii de produs, inginerii şi designerii verifică permanent ca acesta să corespundă perfect utilizării.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri