DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8589638
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SCD GEAR & ACCESSORIES

Octopus scufundare SCD 900 Etaj I membrană compensată SUBEA

SUBEA
Decathlon
Produs conceput pentru scufundări în orice condiții și la orice adâncime. Un detentor de scufundări cu membrană compensată, confortabil și ușor de folosit, dezvoltat pentru scufundări în apă cu o temperatură >4°C și în orice condiții.

Avantaje

Respirabilitate Primul etaj compensat cu membrană apă rece (<10°C). Reglare debit.
Confort pe parcursul menţinerii în gură Muștiuc densitate dublă + ieșiri orientate primul etaj + flexible hyperflex
Polivalență Etaj I cu membrană compensată utilizabilă în apă rece <10°C.
Lejeritate Greutate: 1040 grame.

Informații tehnice

Etaj I compensat, pentru respiraţie mai uşoară.

Detentor Scufundări SCD 900 Etaj I cu membrană compensată.Compact și ușor, răspunde tuturor exigențelor voastre. Presiunea medie provenită din al doilea etaj este constantă, ceea ce menţine performanţa detentorului, care este şi ea constantă pe tot parcursul scufundării.
Detentorul SCD 900 este prevăzut cu 6 ieșiri pre-orientate, pentru a echilibra corect poziția flexible-ului în jurul capului.
Este vorba despre 2 ieșiri de înaltă presiune (HP - 7/16'') și 4 ieșiri de presiune medie (LP – 3/8).

Reglarea debitului și efectul venturi

Detentorul SCD 900 este prevăzut cu 2 sisteme de reglare la etajul II. Primul este o rotiță de reglare dive/predive, pentru a evita debitul continuu, mai ales în momentul scufundării. Al doilea este o rotiță de reglare a debitului. Aceasta acționează resortul celui de-al doilea etaj și permite adaptarea efortului respiratoriu în timpul scufundării.

Etaj 2 și inspirație facilitată

Cel de-al doilea etaj al detentorului trebuie să transpună modul natural de respiraţie în realitatea mecanică. Foarte bun calitativ, poate reduce stresul contribuind la îmbunătăţirea siguranţei scafandrului, asigurându-i cantitatea necesară de aer fără efort mare.Inspiraţie uşoară datorită orificiilor hidrodinamice de pe carcasă.Acest design exclusiv al carcasei evită intrarea în debit continuu a detentorului.

Expiraţia:mai multă vizibilitate și mai puțin zgomot.

În timpul expiraţiei, muştiucul ergonomic canalizează fluxul bulelor de aer la nivelul obrajilor fără zgomot şi fără ca bulele să treacă prin faţa măştii. Confort în timpul practicării!

Detentoarele Subea: muştiuc anatomic!

Forma muştiucului asigură susţinere optimă datorită elementelor la nivelul cerului gurii, suportului pentru limbă, diferitelor greutăţi şi densităţi (densitate mono sau bi), ţinând cont de unghiul de închidere al maxilarului. Muștiucul detentorului SCD 900 este format din material cu dublă densitate, astfel că zona de contact cu gingia este mai flexibilă, pentru a reduce iritațiile.

Certificarea detentorului

Detentor certificat în cadrul normei EN250:2014.Teste efectuate de către RINA, Genova- Italia (organizaţie certificată n° 0474).Testele sunt efectuate pe un aparat care simulează respiraţia unui scafandru. Testele sunt realizate la o presiune echivalentă a 50 metri de profunzime, cu o amplitudine a respiraţiei de 2,5L (inspiraţie/expiraţie), un debit respirator de 62,5 litri/minut, mai exact 25 cicluri pe minut, la o temperatură de 10°C sau 4 °C pentru apa rece.

Greutate şi dimensiuni flexible

Greutate etaj I: 650 grame
Greutate etaj II: 250 grame.
Greutate flexible: 140 g.Greutate totală: 1040 g. Lungimea tubului: 100cm. Baza tubul flexible este din poliuretan termoplastic (TPU), bază polieter anti-bacterian.
Înveliș exterior: din nailon, pentru mai multă rezistență și flexibilitate. Mai rezistent la răsucire decât un furtun clasic din cauciuc. Asigură confort!

Recomandări de întreținere

Nu utilizați solvanți sau produse pe bază de hidrocarburi pentru curățarea sau gresarea detentorului. Nu utilizați niciodată aerosoli, gaze propulsoare, care ar putea să afecteze materialele plastice.

Revizia detentoarelor

Subea recomandă efectuarea unei revizii a detentorului 1 dată la 2 ani și o verificare vizuală 1 dată pe an. Aceste două revizii trebuie efectuate într-un atelier certificat SUBEA. După o utilizare intensivă în timpul unui întreg sezon de scufundări (mai mult de 100 de scufundări) sau după o perioadă lungă în care nu a fost folosit, se recomandă o revizie.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Structură
100% Alamă
Șasiu
21% Rășină, 15% Poliuretan, 50% Poliamidă 6.6 (PA 6.6), 10% Oţel inoxidabil, 4% Alamă
Valvă
100% Silicon
Recomandări de stocare A se depozita departe de surse care produc ozon. A se păstra într-un loc ferit de căldură şi de lumina soarelui.
Restricții de utilizare: Pentru scufundări este necesar un certificat de scafandru.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Testare produs Partener tehnic: Planet Ocean (centru de scufundări 5 stele PADI) cu sediul la Water Sports Center by Decathlon în Hendaye - Franța. Centrul foloseşte produse SUBEA pe tot parcursul anului. Echipa de monitori participă activ la dezvoltarea produselor de scufundări Subea: de la concepere cu echipele (șefi de produs, designeri, ingineri) la testele de uzură, cu ajutorul scafandrilor centrului.
Garanție Disponibilitate piese de schimb esențiale pentru funcționarea optimă: 10 ani.

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri