INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Probează-i

Referință : 8529977
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI ALERGARE

Ochelari Fotocromatici Trail Running RUNPERF Categoria 1-3 Negru-Galben Adulți KALENJI

KALENJI
3.9/5
3.9/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 26/09/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 27/09/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 27/09/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a proteja ochii de soare și elementele exterioare, pe durata cursei de trail running. Ochelari ușori, cu design sportiv! Ochelarii fotocromatici RUNPERF se adaptează la schimbările de luminozitate. Lentile flexibile, ușoare (26 g) și punte nazală reglabilă. Pentru a alerga la o viteză redusă, dar și ridicată.

Avantaje

Protecție solară Lentile fotocromatice categoria 1 - 3, cu filtru 100%UV: se adaptează la lumină.
Stabilitate Gripul de pe nas și brațele împiedică ochelarii să alunece.
Capacitate de limitare a condensului Lentile ventilate: reduc apariția aburirii ochelarilor.
Lejeritate Ochelari ușori pentru trail running: 26 g.
Reglabil Plăcuțe nazale reglabile: se adaptează la forma nasului.
Câmp vizual Mono ecran: vedere periferică mai bună.
Acoperire Acoperă bine fața: protejează ochii de vânt, ploaie, proiecții, intemperii.
Durabilitate Lentile din plastic foarte rezistent, din policarbonat.

Informații tehnice

Tehnologie fotocromatică

Razele UV (Ultraviolete) permit activarea lentilelor, iar diminuarea acestora permit dezactivarea lor. Această tehnică (activare/dezactivare) necesită timp de activare a lentilelor, care poate varia în funcție de temperaturile de afară. Activare= 30 secunde (oricare ar fi temperatura). Dezactivare = de la un minut (peste 20°C) la câteva minute (peste 10°C).
Timpul de dezactivare fiind încetinit din cauza frigului. Lentilele blochează razele UV.

Cum curățăm ochelarii pentru trail running?

Ochelarii pentru alergare, la fel ca cei de vedere, se curăță cu grijă, cu produse speciale, pentru a evita zgârierea lentilelor și pentru a nu vedea estompat din cauza murdăriei.
A nu se folosi pentru curățare produse de uz casnic, dezinfectanți sau acetonă. Aceste produse pot deteriora lentilele și tratamentul acestora. Singurele produse care pot fi folosite sunt sprayul de curățare a ochelarilor, săpunul lichid sau produsul de curățare a vaselor care trebuie apoi clătit bine.

Cum se reglează puntea nazală a ochelarilor pentru trail running?

Ochelarii RUNPERF sunt reglabili la nivelul nasului pentru a spori stabilitatea, confortul și ventilarea. În plus, există spațiu între lentile ventilate și obraji.

Categoria lentilelor

Există mai multe categorii pentru ochelarii de alergare. Ochelarii RUNPERF sunt categoria 1-3 (fotocromatici). Fotocromie: capacitatea de a-și schimba nuanța în funcție de lumină. Lentilele se adaptează automat la luminozitate; nuanța se modifică progresiv, fără ca ochiul să simtă diferența. Cu cît luminozitatea crește,cu atît mai mult lentilele își schimbă nuanța (se activează) și cu cât lumina e mai slabă, cu atât mai mult lentilele se dezactivează. http://sfaturi.decathlon.ro/

Lentile ochelari pentru Trail Running

Filtre 100% ANTI-UV.
Lentile fotocromatice, categoria 1-3: filtrează între 15% și 55% din lumină, la 23°C. Aceste lentile sunt utilizate în mod particular pentru alergările, pe parcursul cărora condițiile meteo sunt predispuse la variații. Normă ISO 12312-1. Material: policarbonat foarte rezistent.
Structură: formă sferică - Base 8.
Culoare lentile => gri.

Ramă ochelari

Material ramă: poliamidă. Pad punte nazală: cauciuc. Material brațe: poliamidă + cauciuc. Material capete brațe: cauciuc. Mărimi: pentru orice tip de față.

Etui pentru ochelari

Material etui: EVA, închidere cu fermoar. Material șervețel: Poliester.Ochelarii pentru trail running rămân un obiect fragil. O zgârietură sau un șoc pot face ochelarii inutilizabili. Soluția: folosiți un etui pentru ochelari. https://sfaturi.decathlon.ro/cum-sa-alegeti-carcasa-pentru-ochelarii-de-soare/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Cadru
5% Oţel inoxidabil, 35% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Recomandări de întreținere A nu se curăţa chimic. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor.. În caz de stropi pe lentile, a nu se curăța lentila în timp ce este uscată: se trece mai întâi sub un jet de apă.. A se curăța cu o lavetă umedă.
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de întreținerea corectă a lentilelor. Etuiul nu este doar un accesoriu! Protejate în acesta, lentilele nu se vor zgâria sau sparge.
Restricții de utilizare: Nu priviți direct spre soare.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toți ochelarii noștri de sport sunt testați în laboratoarele DECATHLON și în condițiile reale de utilizare pentru care au fost concepuți. Echipele de designeri de produs și ingineri testează ochelarii pe teren.
Testare produs În conformitate cu norma ISO 12312-1.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri