INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Probează-i

Referință : 8529934
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI ALERGARE

Ochelari Alergare Trail Running RUNPERF Categoria 3 Negru-Alb Adulți KALENJI

KALENJI
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 17/06/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 18/06/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 18/06/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a proteja ochii de soare și elementele exterioare, pe durata cursei de trail running. Ochelari ușori, cu design sportiv! Ușori (26g) și flexibili, ochelarii RUNPERF (categoria 3), se adaptează la conformație datorită punții nazale reglabile. Lentile mari și ventilate. Pentru a alerga la o viteză redusă, dar și ridicată.

Avantaje

Protecție solară Lentile categoria 3- filtru 100% UV. Ideali pe vreme însorită!
Stabilitate Grip-ul de pe nas și brațele împiedică ochelarii să alunece.
Capacitate de limitare a condensului Lentile ventilate: reduc aburirea acestora.
Lejeritate Ochelari ușori pentru trail running: 26 g.
Reglabil Plăcuțe nazale reglabile: se adaptează la forma nasului.
Câmp vizual Mono ecran: vedere periferică mai bună.
Acoperire Acoperă bine fața: protejează ochii de vânt, ploaie, proiecții, intemperii.
Durabilitate Lentile din policarbonat, din plastic foarte rezistent. Garanție 2 ani.

Informații tehnice

Cum se reglează puntea nazală a ochelarilor pentru trail running?

Ochelarii RUNPERF sunt prevăzuți cu un sistem de reglare la nivelul punții nazale. Pernițele ochelarilor pot fi îndepărtate sau strânse manual pentru a se adapta ca conformație. O bună reglare sporește stabilitatea, confortul și ventilarea deoarece cu cât este mai mult spațiu între lentile și obraji, cu atât lentilele sunt mai ventilate.

Cum curățăm ochelarii pentru trail running?

Ochelarii pentru alergare, la fel ca cei de vedere, se curăță cu grijă, cu produse speciale, pentru a evita zgârierea lentilelor și pentru a nu vedea estompat din cauza murdăriei.
A nu se folosi pentru curățare produse de uz casnic, dezinfectanți sau acetonă. Aceste produse pot deteriora lentilele și tratamentul acestora. Singurele produse care pot fi folosite sunt sprayul de curățare a ochelarilor, săpunul lichid sau produsul de curățare a vaselor care trebuie apoi clătit bine.

Lentile ochelari pentru Trail Running

Categoria 3: permite trecerea a 8% până la 18 % din cantitatea de lumină (protecție pe vreme însorită. Norma: ISO 12312-1.
Material: policarbonat foarte rezistent.
Structură: formă sferică - Base 8. Culoare lentile => gri.

Cum alegem categoria ochelarilor?

Există mai multe categorii de nuanțe ale lentilelor, pentru ochelarii de alergare. Ochelarii au lentile de categoria 3. Aceste lentile sunt mai închise la culoare și asigură protecție constantă împotriva razelor UV.

Ramă ochelari

Material ramă: poliamidă. Pad punte nazală: cauciuc. Material brațe: poliamidă + cauciuc. Material capete brațe: cauciuc. Mărimi: pentru orice tip de față.

Cum alegem un etui pentru ochelari?

Ochelarii pentru trail running rămân un obiect fragil. O zgârietură sau un șoc pot face ochelarii inutilizabili. Soluția: folosiți un etui pentru ochelari. Descoperiți ce tip de etui să alegeți pe: https://sfaturi.decathlon.ro/cum-sa-alegeti-carcasa-pentru-ochelarii-de-soare/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Cadru
60% Poliamidă 12 (PA 12), 5% Oţel inoxidabil, 35% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Recomandări de întreținere A nu se curăţa chimic. A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor.. În caz de stropi pe lentile, a nu se curăța lentila în timp ce este uscată: se trece mai întâi sub un jet de apă.. A se curăța cu o lavetă umedă.
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de întreținerea corectă a lentilelor. Etuiul nu este doar un accesoriu! Protejate în acesta, lentilele nu se vor zgâria sau sparge.
Restricții de utilizare: Nu priviți direct spre soare.

Angajamentele noastre

Aprobat de În conformitate cu norma ISO 12312-1.
Testare produs Toți ochelarii noștri de sport sunt testați în laboratoarele DECATHLON și în condițiile reale de utilizare pentru care au fost concepuți. Echipele de designeri de produs și ingineri testează ochelarii pe teren.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri