INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8547676
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI SAU MĂȘTI NATAȚIE

Ochelari Suedezi înot 900 Lentile transparente Negru-Galben NABAIJI

NABAIJI
4.3/5
4.3/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 19/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 20/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 20/04/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru antrenamente și competiții de înot (nivel avansat). Datorită reglării punții nazale și a elasticului, ochelarii asigură stabilitate optimă și etanșeitate.

Avantaje

Câmp vizual Câmp vizual redus < 100°.
Stabilitate Asigură stabilitate datorită lentilelor compacte.
Reglabil Ochelarii se reglează în funcție de conformația feței.
Capacitate de limitare a condensului Acești ochelari beneficiază de un tratament antiaburire.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă, se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-abur să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a garniturii la conformația feţei. Acest model are mărime unică, deoarece se adaptează perfect oricărei feţe. Atenţie: trebuie să asamblați dumneavoastră produsul. Acest video prezintă modul în care trebuie să îi asamblați:
https://www.youtube.com/watch?v=6EJ-a_32wb8

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere-precauţii

Vă sfătuim:
- să clătiți ochelarii cu apă simplă (doar dacă este necesar); - să evitați jetul puternic de apă, direct pe fața interioară a lentilelor;- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor);
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C; - să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Strat TPR

Lentilele sunt acoperite cu un strat subţire de silicon, pentru a asigura un plus de confort, o aderenţă bună şi o etanşeitate optimă.

CULOARE LENTILE

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului în care înotați și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu,alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate. Acești ochelari de înot sunt disponibili cu mai multe variante de lentile.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Aprobare FINA

Ochelari concepuţi de Nabaiji sunt ochelari pentru antrenament şi competiţii, aprobaţi de FINA (Federația Internațională de Înot).
Ochelari purtaţi de Fabien Gilot în timpul Campionatului European de la Berlin 2014 și Campionatului Mondial din Kazan în 2015.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
90% Policarbonat, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)
Strap
100% Silicon
Recomandări de întreținere A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.
Recomandări de stocare A se depozita în ambalajul inițial după utilizare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.
instrucțiuni Pentru mai multe detalii despre acest produs, vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Angajamentele noastre

Aprobat de Fabien Gilot, Campion Olimpic 2012, campion European 2015 şi partener tehnic NABAIJI. Fabien a conceput şi validat ochelarii suedezi NABAIJI pentru antrenamentele și competițiile de înot de nivel avansat.
Testare produs Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri