INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8504992
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
Măști schi/snowboard

Ochelari Schi/Snowboard G100 Vreme Rea Negru Copii/Adulți WED'ZE

WED'ZE
4.6/5
4.6/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 18/04/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 20/04/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 20/04/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru schi pe vreme rea. Lentilă dublă și tratament anti-aburire, pentru vizibilitate optimă. Ochelarii de schi G 100 S1 asigură vizibilitate pe orice vreme. Asigură protecție 100% împotriva razelor UV.

Avantaje

Protecție solară 100 % anti-UV. Lentilă galbenă, pentru vizibilitate pe ninsoare și ceață.
Capacitate de limitare a condensului Tratament anti-aburire, lentilă dublă.
Câmp vizual Lentilă cilindrică și câmp vizual optim.
Confort Spumă ergonomică.
Stabilitate Elastic lat, de 40 mm lățime.
Reglabil 1 cataramă de strângere a elasticului.
Compatibilitate Formă adaptată la căștile Wedze.

Informații tehnice

Protecție UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt certificați 100% anti-UV, conform normei EN 174. Ochelarii de schi sunt soluția ideală de protecție pentru ochi, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV, nici prin reverberație.

Lentilă FOG S1

S1 corespunde unei lentile transparente, pentru vizibilitate bună pe vreme rea, cu ceață sau chiar ninsoare. Ochelarii pot avea lentile roz sau galben, în funcție de preferințe, pentru îmbunătățirea vizibilității pe vreme rea. Cu toate acestea, vizibilitatea rămâne scăzută pe o astfel de vreme. Atenție, nu vă îndreptați către zone cu risc de avalanșă sau pe care nu le cunoașteți. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Tratament anti-aburire

Tratament " ESSENTIEL" anti-aburire, aplicat pe lentila dublă. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orficiile de aerisire (cu un guler, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un suport pentru ochelari, din microfibră. Uscați ochelarii după fiecare utilizare.

Lentile duble

Lentile duble, ce reduc formarea condensului. Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. De asemenea, lentila interioară este tratată anti-aburire.

Lentile cilindrice

Lentile duble de formă cilindrică, exterior din policarbonat, interior din celuloză propionat, decupate după forma ochelarilor.

Compatibilitate cu casca de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţele ochelarilor de vedere. Ochelarii de schi G 100, mărimea L, permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max 135 mm.

Strap

Elastic poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm.

Norma EN 174 și ANSI

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protecţia ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât cea europeană, pentru rezistența la șocuri și la impact. Acești ochelari de schi respectă ambele norme.

Evitarea condensului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă ca pe timpul nopții ochelarii de schi să fie lăsați la uscat, pentru a elimina orice urmă de umiditate și pentru a fi gata de utilizare a doua zi.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de dimensiunea circumferinţei capului.
Pentru o circumferință de până la 55 cm, alegeţi mărimea S, iar pentru una peste 56 cm alegeţi mărimea L.

Câmp vizual ESSENTIEL

Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii de schi G 100 sunt prevăzuți cu un câmp vizual "ESSENTIEL", care asigură o vizibilitate confortabilă și sigură, pentru vizibilitate și în părțile laterale.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Bandă elastică
31% Poliester, 33% Poliamidă, 36% Cauciuc
Lentile
60% Policarbonat, 40% Acetat de celuloză
Cadru
100% Poliuretan termoplastic
Spumă
100% Poliuretan
Recomandări de stocare A se depozita în etui după fiecare utilizare.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri