INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!

Probează-i

Referință : 8577374
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
OCHELARI NAVIGAȚIE

Ochelari de soare plutitori navigație SAILING 100 M Gri Damă TRIBORD

TRIBORD
4.2/5
4.2/5

Culoare : Gri furtună

Decathlon
Produs conceput pentru navigație. Ochelari plutitori, polarizați, lentile categoria 3, 100% anti-UV. Lentile 100 % anti UV (cat.3), polarizaţi: blochează majoritatea reflexiilor de pe apă.Practici în caz de cădere: ochelarii 100 plutesc pe apă.

Avantaje

Acoperire Protejează ochii de vânt, stropi de apă, intemperii.
Câmp vizual Vedere periferică bună.
Stabilitate Asigură o susținere optimă.
Protecție solară Ochelari categoria 3 gri - filtru 100%UV: ideali pe vreme însorită.
Polarizant Lentile polarizate: reduc reflexiile provenite de pe suprafeţele orizontale.
Flotabilitate Ramă plutitoare: ochelarii se recuperează ușor din apă în caz de cădere.
Lejeritate Cântăresc doar 29 grame.
Concept eco Grosimea lentilelor este de 1,5 mm în loc de 2 mm și nu se sparg.

Informații tehnice

2 mărimi

Acest produs este disponibil în 2 mărimi: mărimea S și mărimea M, pentru a se potrivi mai multor conformații.Mărimea S corespunde fețelor mici.
Mărimea M corespunde fețelor medii și mari, dintre care majoritatea masculine.

Flotabilitate

Flotabilitatea a fost lucrată pentru ca produsul să plutească pe orizontal:- grație materialului ramei care oferă o densitate redusă și o stabilitate optimă,
- grație unei capsule de aer injectată în interiorul fiecărui braț,
- grație grosimii lentilelor.

Lentile

Categoria 3: permit trecerea a 8% - 18 % de lumină (protecție pe vreme însorită - Norma: ISO 12312-1 - Marcaj CE). Confort pe luminozitate puternică.

Filtru 100% ANTI UV (UV A și UV B)

Polarizare: 95% polarizare, pentru blocarea unui număr maxim de reflexii.Material: plastic foarte rezistent, policarbonat.

Geometrie: formă sferică - Baza 6 (lentile curbate care se adaptează feței și asigură o protecție laterală mai bună).

Culoarea lentilelor


Culoarea lentilelor: gri. Culoare lentilelor favorizează o reconstituire excelentă a culorilor naturale și reduce intensitatea luminoasă. Este nuanța cea mai potrivită pentru sporturile de apă.
Efect oglindă: estetic. Aveți grijă să protejați lentilele, pentru a evita zgârieturile.

Tehnologie polarizare

Ideali în caz de lumină puternică!Lentilele opresc razele indirecte care vin de pe sol (mai ales reflexiile de pe zăpadă, mare sau nisip), pentru confort optim și permit vizualizarea reliefului în caz de orbire. Reflexiile parazite sunt limitate, pentru a evita efectul de orbire. Atenţie: poate fi dificil de citit pe ecrane cu lentilele polarizate (ex: ecranul telefonului). Pot produce un efect de curcubeu pe ecran.

Lentile ANTI-UV

Material anti-UV.Protejează ochii de razele UV. Razele UV sunt mereu prezente, vara și iarna, pe vreme însorită sau înnorată și pot avea un impact negativ asupra ochilor.Pentru conservarea vederii, lentilele acestor ochelari de soare sunt compuse din policarbonat anti-UV, care asigură protecție împotriva razelor nocive ale soarelui (UVA și UVB).

Categorii

Clasamentul lentilelor în funcție de norma ISO 12312-1:
- Categoria 1: lentile ușor pigmentate, pentru o luminozitate solară atenuată.
- Categoria 2: lentile pigmentate mediu, pentru o luminozitate solară medie.
- Categoria 3: lentile închise la culoare, pentru o luminozitate solară puternică (la mare și la munte). Între 82% - 92% de lumină absorbită.
- Categoria 4: lentile foarte închise, pentru o luminozitate solară excepțională (pe munte). Între 92% - 97% de lumină vizibilă absorbită.

Material lentile

Lentilele sunt din policarbonat de 1,5 mm, un material foarte rezistent, dar mai sensibil la zgârieturi.
Este important să știți că deși lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu este diminuată. Efectul de lentile oglindă este pur estetic.
Indiferent de culoarea lentilelor, sunteți protejați de soare.

Ramă

Materialul ramei: poliamidă
Material braţe: poliamidă
Mărime: potriviți pentru fețele medii și mari.

Concept eco

Acest produs este conceput eco, datorită demersurilor pentru a limita grosimea lentilei, fără a limita rezistența și calitatea vederii.Utilizând lentile de 1,5 mm în loc de 2 mm (grosime utilizată pentru majoritatea ochelarilor), reducem cu 10% impactul de CO2 al acestui model asupra mediului.Continuăm să lucrăm pentru ca impactul de CO2 să scadă cât mai mult și pentru a proteja mediul înconjurător.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Lentile
100% Policarbonat
Șurub
100% Oţel inoxidabil
Recomandări de întreținere A se evita șervețelele de hârtie, cu silicon, deoarece există riscul ca lentila să se zgârie. A se evita produsele de curățare pentru casă, dezinfectantele, acetona, existând riscul de deteriorare a lentilelor..
Recomandări de stocare Calitatea vederii depinde de întreţinerea ochelarilor.Etuiul este foarte important: depozitaţi ochelarii în etui, pentru a-i feri de zgârieturi sau spargere.
Restricții de utilizare: Lentilele polarizate pot afecta lectura de pe ecrane.

Angajamentele noastre

Aprobat de Acești ochelari de soare respectă norma ISO 12312-1. Sunt testați într-un club de navigație din Franța, iar echipa Tribord navighează tot anul folosind acești ochelari!
Testare produs Toți ochelarii de sport sunt testați în laboratoarele DECATHLON, în condițiile reale de utilizare pentru care au fost concepute. Echipele de concepere, șefii de produs, inginerii, designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect utilizării lor pe teren.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri